Cassia og Charles sommerdrøm på naturskøn klitgrund i Hvide Sande

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Dakotavej 41B, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4261
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Dakotavej 41B i Hvide Sande er bygget i 2019 og indrettet af Cassia og Charles, der vandt tv-programmet Sommerdrømme. De flotte trægulve, de hvide lofter og vægge, der indimellem brydes af fint afstemte farver, går stilrent igennem hele huset, og flere smarte detaljer gør feriehuset helt unikt. Beliggenheden midt i Hvide Sande, men samtidig roligt og naturskønt helt ud til heden og klitterne gør stedet ideelt til en afslappet ferie tæt på stranden og Vesterhavet. Med sommerhusets centrale belligenhed er I i gåafstand til indkøb, svømmehal, kabelpark m.m.

Hyggeligt køkkenalrum med brændeovn og panoramaudsigt

Allerede når I træder ind i sommerhuset, vil I bemærke, at der er kræset for detaljerne. I opholdsstuen, der er feriehusets hjerte, er der et flot lysindfald fra de store panoramavinduer. Her er der virkelig lagt op til mange hyggelige timer, både før og under og efter tilberedning af dagens måltider i det moderne køkken, der med opvaskemaskine, mikroovn og induktionskomfur ikke lader noget tilbage at ønske.

Den hyggelig brændeovn er centralt placeret i spiseafdelingen og spreder herfra sit hyggelige skær og karakteristiske varme. Opholdsstuen ligger i åben forbindelse med køkkenalrummet, og det charmerende sofahjørne kan virke tillokkende på enhver, der trænger til at slappe af med en god film eller bog efter en fantastisk dag i den friske vesterhavsluft.

Feriens 6 gæster kan fordele sig på sommerhusets 3 soveværelser – 2 med dobbeltsenge og 1 med en dobbelt sovesofa. Desuden er der en enkelt soveplads under loftet i form af en køjeseng – og under køjesengen er der en gynge, som er et sikkert hit hos børnene. Alle værelser er smagfuldt indrettet, og den smarte stil er også holdt her. I alle værelser er der gulvvarme, og det samme er der på det dejlige badeværelse. 

Familiens firbenede ven er hjertelig velkommen i feriehuset, og mon ikke den vil nyde en lang gåtur i klitterne, som I har adgang til direkte fra sommerhuset?

Gode terrasser omkring hele huset

Fra køkkenalrummet er der to udgange til den flotte træterrasse, der er delvist overdækket og godt afskærmet. Her kan morgenkaffen med fordel nydes til en smuk solopgang og en skøn panoramaudsigt over byen og Ringkøbing Fjord – Ligesom også de lange sommeraftner kan nydes her – også efter duggens fald, hvor I kan tænde for terrassevarmeren. Både havemøbler og liggestole står til jeres rådighed, så I har de bedste forudsætninger for at nyde de varme sommerdage udendørs.

Der er flere skønne kroge omkring sommerhuset, hvor I ugeneret kan hygge jer i de varme dagtimer, og en udebruser (kan benyttes fra april til november) er lige ved hånden, hvis det skulle blive nødvendigt med en afkøling – eller hvis I skal have skyllet sandet af tæerne efter en tur ved Vesterhavet. Den lille bålplads er et godt bud på aftenhygge efter en skøn grillmiddag på terrassen.

Hvide Sande – byferie i naturskønne omgivelser

Den hyggelige fiskerby Hvide Sande er et populært ferieområde for familier, lystfiskere og vandsportsudøvere. Byen har et rigt forretningsliv og byder på caféer og restauranter for enhver smag. Havnemiljøet emmer af charme og hygge og er et godt bud, hvis I vil nyde en kaffe, en lokal øl eller et glas vin med udsigt til fiskerkuttere og lystfiskere.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4261

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein modernes, mit Stil eingerichtetes Ferienhaus, dem der Geschmack der Besitzer anzusehen ist. Das gilt sowohl für das Haus selbst inkl. Interieur, als auch für das Grundstück inkl. Terrasse. Die Lage unmittelbar an dem beginnenden Dünen vor dem Strand ist atemberaubend. 4 Erwachsene und 1-2 Kinder haben hier ausreichend Platz um einen unvergesslichen Urlaub zu verbringen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Besonders gefallen hat der Essbereich wegen des sehr großen Fensters über die gesamte Breite bis in den Giebel. Dadurch fällt sehr viel Licht ins Zimmer. Auch der Wohnbereich mit dem bequemen Sessel und dem Sofa hat sehr gefallen. Für deutsche Urlauber die gern fern sehen gibt es ARD, ZDF, RTL und SAT 1. Wir empfanden die Dusche leider als zu klein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus. Der Strand mit Strandzugang ist nicht ganz so schön wie wir es sonst gewohnt sind. Aber das Ferienhaus ist super.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 701
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...