Cassia og Charles sommerdrøm på naturskøn klitgrund i Hvide Sande

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Dakotavej 41B, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4261
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Dakotavej 41B i Hvide Sande er bygget i 2019 og indrettet af Cassia og Charles, der vandt tv-programmet Sommerdrømme. De flotte trægulve, de hvide lofter og vægge, der indimellem brydes af fint afstemte farver, går stilrent igennem hele huset, og flere smarte detaljer gør feriehuset helt unikt. Beliggenheden midt i Hvide Sande, men samtidig roligt og naturskønt helt ud til heden og klitterne gør stedet ideelt til en afslappet ferie tæt på stranden og Vesterhavet. Med sommerhusets centrale belligenhed er I i gåafstand til indkøb, svømmehal, kabelpark m.m.

Hyggeligt køkkenalrum med brændeovn og panoramaudsigt

Allerede når I træder ind i sommerhuset, vil I bemærke, at der er kræset for detaljerne. I opholdsstuen, der er feriehusets hjerte, er der et flot lysindfald fra de store panoramavinduer. Her er der virkelig lagt op til mange hyggelige timer, både før og under og efter tilberedning af dagens måltider i det moderne køkken, der med opvaskemaskine, mikroovn og induktionskomfur ikke lader noget tilbage at ønske.

Den hyggelig brændeovn er centralt placeret i spiseafdelingen og spreder herfra sit hyggelige skær og karakteristiske varme. Opholdsstuen ligger i åben forbindelse med køkkenalrummet, og det charmerende sofahjørne kan virke tillokkende på enhver, der trænger til at slappe af med en god film eller bog efter en fantastisk dag i den friske vesterhavsluft.

Feriens 6 gæster kan fordele sig på sommerhusets 3 soveværelser – 2 med dobbeltsenge og 1 med en dobbelt sovesofa. Desuden er der en enkelt soveplads under loftet i form af en køjeseng – og under køjesengen er der en gynge, som er et sikkert hit hos børnene. Alle værelser er smagfuldt indrettet, og den smarte stil er også holdt her. I alle værelser er der gulvvarme, og det samme er der på det dejlige badeværelse. 

Familiens firbenede ven er hjertelig velkommen i feriehuset, og mon ikke den vil nyde en lang gåtur i klitterne, som I har adgang til direkte fra sommerhuset?

Gode terrasser omkring hele huset

Fra køkkenalrummet er der to udgange til den flotte træterrasse, der er delvist overdækket og godt afskærmet. Her kan morgenkaffen med fordel nydes til en smuk solopgang og en skøn panoramaudsigt over byen og Ringkøbing Fjord – Ligesom også de lange sommeraftner kan nydes her – også efter duggens fald, hvor I kan tænde for terrassevarmeren. Både havemøbler og liggestole står til jeres rådighed, så I har de bedste forudsætninger for at nyde de varme sommerdage udendørs.

Der er flere skønne kroge omkring sommerhuset, hvor I ugeneret kan hygge jer i de varme dagtimer, og en udebruser (kan benyttes fra april til november) er lige ved hånden, hvis det skulle blive nødvendigt med en afkøling – eller hvis I skal have skyllet sandet af tæerne efter en tur ved Vesterhavet. Den lille bålplads er et godt bud på aftenhygge efter en skøn grillmiddag på terrassen.

Hvide Sande – byferie i naturskønne omgivelser

Den hyggelige fiskerby Hvide Sande er et populært ferieområde for familier, lystfiskere og vandsportsudøvere. Byen har et rigt forretningsliv og byder på caféer og restauranter for enhver smag. Havnemiljøet emmer af charme og hygge og er et godt bud, hvis I vil nyde en kaffe, en lokal øl eller et glas vin med udsigt til fiskerkuttere og lystfiskere.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4261

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war noch schöner als wir es nach den Fotos im Angebot erwartet hatten.
Die große Küche und der Essbereich sind hell, freundlich und lichtdurchflutet, auch an bewölkten Tagen. Der Blick über den Ort, über den Fjord bis nach Ringköbing und zum Leuchtturm in Nr. Lingvig mit den ziehenden Wolken am Himmel und dem wechselnden Licht ist einmalig.
Das ganze Haus ist angenehm und gleichmäßig temperiert. In unserer kalten und zeitweise nassen Urlaubswoche im April haben wir das sehr genossen.
Besonders gefallen hat uns die zurückgezogene gemütliche Sofaecke mit dem bequemen Sessel. Dort haben wir gemütliche Abende verbracht.
Für mich waren die beiden bequemen Sessel in der Nische des Essbereichs mit extra Beleuchtung wunderbar geeignet zum Stricken. Ich habe selten einen so schönen Bereich in einem Ferienhaus dafür gehabt.
Insgesamt ist die Beleuchtung im Haus sehr angenehm und es gibt gute Leselampen an den bequemen Betten.
Vielen Dank an die Besitzer für die Frühlingsblumen und Kräuter in Töpfen und Schalen rund ums Haus. Das macht den Aussenbereich sehr ansprechend.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus ist schön groß und hell,
Auch der Aussenbereich ist sehr schön!

DE
D.
sagde , Deutschland

Man kommt rein und fühlt sich wohl. Das Haus ist sehr geschmackvoll eingerichtet. Liegt sehr zentral und man kommt hinter dem Haus direkt in die Dünen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 701
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...