Strandnært feriehus i Hvide Sande med badekar og udespa

3
icon
icon
icon

Stormgade 44, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4266
8 pers.
Antal personer
180 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et skønt 8-personers feriehus i byen, hvor jeres hund er velkommen, I ikke er langt fra stranden, og hvor I har både badekar og udespa? Så passer sommerhuset på Stormgade 44 perfekt til jer. Dette feriehus ligger i Hvide Sande og er beliggende kun 180 meter fra stranden. Har I en hund, eller 2, er de også meget velkomne i sommerhuset med indhegnet grund.

Stort lyst opholdsrum

Feriehuset er renoveret i 2021 og har plads til 10 personer. Når I træder ind i feriehuset, kommer I ind i en rummelig entré, hvor der er god plads til hele familiens overtøj og fodtøj. Her finder I også vaskemaskine samt tørretumbler, så jeres tøj kan blive vasket, hvis det er blevet snavset efter en gåtur eller leg med hunden.

Når I går videre ind i feriehuset, kommer I til køkken-alrummet. Her ligger køkkenet i åben forbindelse med stuen, så børnene kan holdes under opsyn, mens der bliver lavet lækker aftensmad. Stuen er lys og indbydende og her er plads til alle, så I kan have en hyggelig aften sammen med familien. Til tv’et er der Chromecast, så I selv kan sætte jeres yndlingsfilm på direkte fra jeres telefon.

2 badeværelser med gulvvarme og badekar

Feriehuset består af i alt 4 soveværelser. Ved entréen finder I de 2 første værelser og ét af de 2 badeværelser. I det ene værelse er der dobbeltseng samt en køjeseng, mens der på det andet værelse er 2 enkeltsenge. Efter en lang dag ved stranden, kan du slappe af i badeværelsets badekar.

I den sydlige ende af huset finder I de sidste 2 værelser, hvoraf det ene består af en dobbeltseng, mens det andet består af 2 sammensatte enkeltsenge. Her finder I også det sidste badeværelse. Begge badeværelser har gulvvarme.

2 terrasser, udespa og indhegnet have

Feriehuset har flere terrasser, hvor I kan nyde nogle hyggelige feriestunder med familien. Fra værelset længst mod syd er der udgang til den sydvendte, overdækkede og afskærmede terrasse. Her kan du nyde en god kop kaffe til solopgangen, inden I skal i gang med dagens planer.

På den vestvendte træterrasse finder I udespaen, hvorfra I kan nyde en god gang afslapning i den friske luft til lyden af Vesterhavet. På terrassen kan I også hygge jer med et spil kort, imens børnene og hunden leger i den indhegnede have.

Strandferie i byen

Med 180 meter til stranden ligger feriehuset kun et stenkast herfra. Det er derfor oplagt at gå en frisk morgentur med hunden eller lade børnene bygge sandslotte på den fine sandstrand. Til centrum af Hvide Sande, der byder på flere lokale forretninger og restauranter, har I heller ikke langt. Nærmeste indkøb ligger kun 600 meter fra feriehuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4266

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus ich war jetzt schon das zweite mal da und komme dieses Jahr noch 2 mal für jewails eine Woche wieder für 2025 habe ich auch schon gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für 8 Personen ausreichend Platz. Schlafzimmer sind gut ausgestattet und auch Platz für Babybett. Badezimmer schön groß und schöne große Dusche. Garten und Terrasse auch schön groß und gepflegt

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes großes Ferienhaus in guter Lage. In wenigen Minuten am Strand. Zum Supermarkt oder Bäcker bequem zu Fuß in kurzer Zeit. Auch der Hund kommt hier nicht zu kurz, weil das Grundstück eingezäunt ist. Wir waren schon dreimal hier und kommen bestimmt wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:151 / 655
Renoveret / Byggeår:2021 / 1969

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Indhegnet Grund, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...