Moderne ferielejlighed i Hvide Sande til 2 personer nær fjorden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Langsand 129, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4296
2 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Blot få minutters gang fra smukke Ringkøbing Fjord ligger denne moderne ferielejlighed på Langsand 129, der er bygget i 2022. I den moderne og indbydende lejlighed kan 2 personer nyde en afslappende ferie.

Moderne lejlighed nær Ringkøbing Fjord

Til en afslappet aften kan I sætte jer godt til rette i sofaen til en hyggelig filmaften med udsigt over Langsand. Udover danske tv-kanaler har I også adgang til en Chromecast, så I kan streame jeres yndlingsfilm fra telefonen.

Et lækkert aftensmåltid kan tilberedes i det åbne køkken eller på den afskærmede og overdækkede terrasse, som er udstyret med havemøbler og en gasgrill.

På badeværelset er der gulvvarme, som sikrer, at fødderne er varme, og lejligheden er også indrettet med både vaskemaskine og tørretumbler, så I kan vaske lidt tøj i løbet af ferien.

Soveværelset er indrettet med komfortable enkeltsenge, hvor der kan samles energi til en ny og oplevelsesrig dag.

Langsand i Hvide Sande – ferie i kystbyen

Den hyggelige ferielejlighed ligger nær Ringkøbing Fjord på Langsand i den lille, maritime kystby Hvide Sande. Et bredt udvalg af lokale butikker, caféer og restauranter venter på jer nær slusen, og den velkendte Tyskerhavn er også lige rundt om hjørnet, hvor I kan tage en kort gåtur ved de små, hyggelige fiskerhytter ved fjorden.

Området omkring fjorden indbyder desuden til lange cykel- og vandreture i det naturskønne område – måske kunne det friste med en tur til toppen af Lyngvig Fyr?

Til en længere shoppetur kan I besøge den gamle købstad Ringkøbing, der byder på mere end 50 specialbutikker og et bredt udvalg af hyggelige restauranter. For at gøre jeres besøg i Ringkøbing mere spændende arrangeres der året rundt forskellige aktiviteter for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4296

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Wohnung hat eine einmalige Lage. Entspannung pur.

DE
D.
sagde , Deutschland

moderne, gut ausgestattete und gemütliche Ferienwohnung für 2 Personen

DK
D.
sagde , Danmark

Her er alt og meget hyggeligt, dejligste senge.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:50 / 200
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...