Skøn 2-personers ferielejlighed i Hvide Sande med terrasse

5
icon
icon
icon
icon
icon

Langsand 131, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4303
2 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I den lille kystby Hvide Sande finder I denne moderne ferielejlighed på Langsand 131. Her er plads til 2 feriegæster, og fra lejligheden er der kun få minutters gang til Ringkøbing Fjord, og også Vesterhavet ligger i gåafstand herfra.

Moderne lejlighed med alrum

Den moderne ferielejlighed har et lyst og moderne opholdsrum i åben forbindelse med køkkenet. Her kan I nyde mange hyggelige stunder med et spil kort eller en film på sofaen, mens I har en skøn udsigt over Langsand.

Lejligheden har 2 sovepladser. Det rummelige værelse er indrettet med en komfortabel dobbeltseng, så I kan få en god nats søvn.

Det moderne badeværelse er udstyret med gulvvarme og her finder I også en vaskemaskine samt en tørretumbler, så I kan vaske tøj i løbet af ferien.

Stenterrasse med havemøbler og gasgrill

På udendørsområdet til den moderne ferielejlighed finder I komfortable havemøbler og en gasgrill til afslappede grillaftener tæt på Ringkøbing Fjord. Den overdækkede terrasse giver jer skygge og ly for en lille regnbyge på en ellers lun sommeraften. Herfra har I en fantastisk udsigt til det omkringliggende område Langsand, som kan nydes sammen med eftermiddagskaffen.

Ferie nær fjorden i kystbyen Hvide Sande

Den skønne ferielejlighed ligger kun få minutters gang fra Ringkøbing Fjord og Tyskerhavnen. I Hvide Sande, den lille, maritime kystby, venter forskellige shopping muligheder og hyggelige restauranter i nærheden af ​​slusen.

Området omkring Ringkøbing Fjord er særligt populært blandt lystfiskere og vandsportsentusiaster og byder også på en række gode cykel- og vandrestier til udflugter med hele familien.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:50
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...