Stilfuld husbåd med smuk udsigt over fjorden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Æ Gammel Havn 51 Båd 1, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4314
8 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Husbåden ligger i en lille hyggelig havn, så du har den det autentiske fiskermiljø og den smukke natur ved fjorden helt tæt på. Derudover kommer du til at bo i gåafstand til butikkerne, spisestederne og ikke mindst stranden i Hvide Sande.

Flot og stilfuld husbåd – perfekt til en afslappende ferie i smukke omgivelser

Husbåden er blevet gennemgribende renoveret, så den i dag fremstår, stilfuld og moderne. Og indretningen er gennemført med flotte og praktiske detaljer, der oser af feriehygge i naturen.

I stueetagen har du et dejligt åbent køkken og spiseafdelingen, hvor du sammen med familien kan hygge omkring madlavningen og måltiderne. Derudover er der to soverum, et praktisk gæstetoilet samt et badeværelse med både spabad og sauna, så der rigtig kan slappes af under ferien.

Ovenpå finder du yderligere to soverum samt en hyggelig og rummelig stue, hvor du om aftenerne kan hygge dig med ild i brændeovnen, tændte stearinlys og den smukke udsigt over fjorden.

Nyd den smukke udsigt over Ringkøbing Fjord fra både stuen og terrasserne

Takket være de mange vinduer og de store vinduespartier kan du rigtig nyde naturen selv indefra husbåden. Især oppe i stuen har du en virkelig smuk udsigt over naturen og vandet – en udsigt, der kan nydes i timesvis, mens du drømmer dig længere og længere væk fra den hektiske hverdag.

Derudover har du også to terrasser, så du kan sidde ude og nyde den friske luft og måske et par grillaftener. Herfra har du også et godt overblik og indsejlingen og livet på den hyggelige fjordhavn, hvor husbåden er lagt til.

Oplev Hvide Sande og den gode sandstrand ved Vesterhavet

Fra husbåden findes der en sti nordpå, der fører dig om til vandskibanen, hvor du kan prøve krafter med vandski eller wakeboard – eller bare sidde og kigge på og nyde den gode stemning. Og bevæger du dig sydpå, hvad enten det er i bil, til fods eller på cykel, kommer du hurtigt ned på havnen, hvor du kan ose i butikkerne, nyde lidt godt til ganen, eller købe friske fisk – nogle gange sogar direkte fra kutteren.

Ligeledes har du heller ikke langt til Vesterhavet, hvis gode sandstrand indbyder til gåture hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4314

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Ferienhaus , zweckmäßig ausgestattet, ruhig und alles vorhanden für einen schönen Urlaub

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und gut ausgestattetes Hausboot in perfekter Lage mit Blick aus dem Schlafzimmer auf den Fjord. Wichtiger Hinweis: Das Hausboot schaukelt im Wasser, bei höheren Windstärken auch sehr stark. Man sollte damit umgehen können.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es erwartet Sie ein wunderschönes Hausboot in einer schönen Umgebung mit wunderbarer Natur. Der nahegelegene Strand lädt zu langen Spaziergängen ein. Hier können Sie sich erholen und neue Energie für den Alltag tanken.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:148 / 0
Renoveret / Byggeår:2015 / 2004

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...