Moderne ferielejlighed på Langsand i Hvide Sande

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Langsand 200, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4325
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Langsand 200 i Hvide Sande finder I denne moderne ferielejlighed, som er bygget i 2021. Her er plads til 4 feriegæster og 1 hund, som kan nyde en afslappende ferie i de hyggelige omgivelser ved kanalen. Fra ferielejligheden har I kun få minutters gang til byens lokale butikker og restauranter.

Dejlig ferielejlighed med panoramaudsigt

Ferielejligheden har et åbent alrum, som er et naturligt samlingspunkt i ferielejligheden. Det praktisk udstyrede køkken har både opvaskemaskine, mikroovn og induktionskomfur, så her kan I let tilberede et lækkert måltid.

Opholdsrummet byder på ren afslapning med en fantastisk udsigt til kanalen gennem det store sydvendte vinduesparti. Herfra har I også udgang til den overdækkede terrasse, som udover den fantastiske udsigt byder på komfortable havemøbler og grill. Efter en lækker grillmiddag på terrassen kan I rykke ind opholdsrummet, når det bliver lidt for køligt. Her er danske tv-kanaler, så I kan holde en hyggelig filmaften på sofaen, inden sengen kalder.

Ferielejligheden har et godt og rummeligt soveværelse med dobbeltseng, hvor I kan samle ny energi til morgendagens ferieaktiviteter. De sidste 2 sovepladser finder I i opholdsrummet, hvor der er en sovesofa.

På ferielejlighedens badeværelse er der gulvvarme samt kombineret vaskemaskine og tørretumbler.

Ferie i hyggeligt område

Ferielejligheden ligger ikke langt fra Ringkøbing Fjord og Tyskerhavnen, som blot ligger 100 meter herfra. Tyskerhavnen er et charmerende og autentisk område, hvor fjordfiskerne i mere end hundrede år har sejlet ud fra. Her er stadig en livlig aktivitet med små joller, som sejler ind med friskfangede fisk.

Hvis I vil blæses godt igennem, kan I tage en tur til Vesterhavet, som ligger 1,2 kilometer herfra. Her kan I gå lange ture langs vandet, mens børnene samler muslingeskaller. Det kan også anbefales at besøge Lyngvig Fyr, hvorfra I kan nyde en skøn udsigt over landskabet og Vesterhavet, efter I har besteget de i alt 228 trappetrin til udsigtsbalkonen.

Den hyggelige havneby Hvide Sande byder desuden på et bredt udvalg af små butikker og lækre restauranter, hvorfra I kan nyde en god udsigt til slusen.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4325

DE
D.
sagde , Deutschland

Schon beim Betreten der Ferienwohnung waren wir begeistert. Alles war, wie wir es bei Esmark gewohnt sind, sehr sauber. Die Einrichtung und die technischen Geräte waren neuwertig. Für 2 Personen ist die Größe ideal. Leider konnten wir die Terrasse wegen des herbstlichen Wetters nicht nutzen. Wir würden die Wohnung für einen erneuten Urlaub sofort wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle kleine Ferienwohnung am Ringkøbing Fjord mit fantastischer Aussicht. Wir waren mit 2 Erwachsenen und 2 Kindern in dieser kleinen aber feinen Ferienwohnung. Da wir immer ganztägig unterwegs sind, war der Platz für uns völlig ausreichend. Die Kinder konnten im Wohnzimmer auf dem Sofa schlafen (Sofa mit Bettfunktion) und wir Eltern hatten ein schönes Schlafzimmer. Küche mit allem ausgestattet was man braucht. Großer Kühlschrank mit großem Gefrierfach. Badezimmer einfach aber wunderschön. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen sicher wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine tolle geschmackvolle Ferienwohnung, die keine Wünsche offen lässt. Wir haben uns von Anfang an sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:50 / 200
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...