Skøn ferielejlighed i Hvide Sande til 4 personer

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Langsand 139, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4333
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Langsand 139 i Hvide Sande finder I denne moderne ferielejlighed, som er opført i 2022. Her er plads til 4 feriegæster, som kan nyde en afslappende ferie i de moderne og indbydende omgivelser. Fra ferielejligheden er der kun få minutters gang til de lokale butikker samt hyggelige caféer og restauranter. 

Moderne ferielejlighed med udsigt til kanalen

Den hyggelige og moderne ferielejlighed har en lys og indbydende indretning, så I med det samme vil føle jer godt tilpas. Her er god plads til hygge og samvær, hvad enten I er afsted med den lille familie eller et vennepar.

Køkken, spiseplads og stue ligger i åben forbindelse og har store vinduespartier, som skaber et naturligt lysindfald i hele rummet. Køkkenet er praktisk udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og induktionskomfur.

Efter en oplevelsesrig feriedag kan I sætte jer godt til rette i stuen med et spil kort eller en film i fjernsynet. Her er danske tv-kanaler. I kan også blot nyde udsigten til kanalen fra opholdsrummet, som også fører ud til den afskærmede og overdækkede terrasse.

Plads til 4 feriegæster

Sommerhusets 4 sovepladser fordeler sig på 2 gode soverum, hvoraf det ene ligger på den hyggelige hemse. Her er der 2 komfortable enkeltsenge, mens det andet værelse byder på en dobbeltseng.

Her er et fint badeværelse med gulvvarme, hvilket der desuden er i hele lejligheden. Her finder I også en vaskemaskine, så I kan vaske lidt tøj i løbet af ferien.

Ferielejlighed i skønt område ved vandet

Ferielejligheden ligger i et hyggeligt område på Langsand med små kanaler og en speciel maritim stemning. Mod øst ligger Ringkøbing Fjord, og i vest finder I det brusende Vesterhav. Her er altså rig mulighed for at afprøve forskellige vandsportsaktiviteter – hvad med en tur på kabelbanen?

Hvide Sande byder på et bredt udvalg af lokale butikker, hyggelige caféer og lækre restauranter med udsigt til slusen. Der er også mulighed for lystfiskeri, så I kan fange jeres egne fisk til aftensmaden – og lykkedes det ikke, kan de købes i én af de mange fiskebutikker i byen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:74 / 200
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...