Velholdt feriehus med spa, sauna og udsigt til fjorden

4
icon
icon
icon
icon

Slusen 41, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4341
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Slusen 41 i Hvide Sande finder I dette hyggelige feriehus med plads til 6 gæster og 1 hund. Herfra ligger Hvide Sandes centrum i gåafstand, og Vesterhavet er blot 1,3 kilometer mod vest. Sommerhuset har en fantastisk udsigt over vandet, som ligger få meter fra jeres terrasse.

Panoramaudsigt over vandet – badeværelse med spa og sauna

Sommerhuset har en lys og moderne indretning med plads til 6 personer. Sovepladserne er fordelt på 3 gode værelser, hvoraf der er 2 værelser med en dobbeltseng hver. På det sidste værelse finder I 2 komfortable enkeltsenge. Fra det ene værelse er der en skøn udsigt til Ringkøbing Fjord.

Her er i alt 2 badeværelser, som er luksuriøst indrettet med både sauna og spa – her har I altså rig mulighed for afslapning og velvære efter en oplevelsesrig feriedag i den hyggelige havneby. Begge badeværelser har desuden gulvvarme.

Sommerhusets hjerte er opholdsrummet, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Det store sydvendte vinduesparti skaber et naturligt lysindfald og ikke mindst den mest fantastiske udsigt til vandet og slusen. På en kølig efterårsdag kan I tænde op for brændeovnen, mens I sætter jeres yndlingsfilm på fjernsynet. Sommerhuset har både danske og tyske tv-kanaler samt en Chromecast.

Som et ekstra plus har I et lille anneks med bryggers, vaskemaskine og tørretumbler.

Skønne terrasser til afslapning

Fra opholdsstuen og et af værelserne har I direkte udgang til den sydvendte terrasse, hvorfra I kan nyde sommersolen det meste af dagen og den fantastiske panoramaudsigt over fjorden.

Mod nord finder I en hyggelig, lukket gårdhave med læ, hvor der er rig mulighed for terrassehygge og grillaftener. Her er desuden en garage til bilen.

Ferie ved fjord og strand

Hvide Sande er et sandt paradis for vandsportsentusiaster, da både Ringkøbing Fjord og Vesterhavet byder på et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter. For eksempel kan I prøve kræfter med vandski, surfing og stand up paddling.

Her er også mulighed for lystfiskeri ved slusen eller shopping i de lokale butikker efterfulgt af en lækker middag på en af de gode restauranter. Det kan også anbefales at besøge det populære Lyngvig Fyr, som I måske kender fra tv-serien Hvide Sande?Soverum:3
Bolig-/Grundareal:113 / 166
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...