Flot lejlighed med tagterrasse og gratis strømforbrug

4
icon
icon
icon
icon

Strandgade 7, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4343
12 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Stranden og havnen i Hvide Sande gør området til et meget populært feriested. Og holder du ferie i denne skønne lejlighed, har du begge dele lige i nærheden. Lejligheden er flot og kvalitetsbevidst indrettet, og den er det perfekte valg til en afslappende ferie med hele familien.

Rummelig ferielejlighed med gratis strømforbrug

Med de seks soverum og tre badeværelser samt det store åbne køkken / alrum og stue, er den velegnet til 12 personer. Og med den rummelige og lyse indretning er der plads til at samles om madlavningen, gode film eller en lille billard-turnering.

Som prikken over i’et er strømforbruget i lejligheden gratis.

Tagterrassen indbyder til hygge og kvalitetstid

Bygningens arktitektur tager især hensyn til tagterrassen. Her er det nemlig altid muligt at finde en plads med læ, så du oftest kan sidde ude og nyde udsigten og den friske havluft. Og terrassen er også stor nok til, at mindre børn har plads til at lege ude.

Om aftenen kan du tænde op i grillen og nyde nogle hyggelige timer med familien eller vennerne, mens solen går ned i baggrunden.

Flot udsigt og fordelagtig beliggenhed

Lejligheden har en helt unik beliggenhed i hjertet af Hvide Sande – den populære havneby med det autentiske fiskermiljø, den smukke natur og hyggelige feriestemning.

En af Danmarks bedste strande ligger i gåafstand, så du hurtigt kan smutte ned og blive kølet af på de varme dage. Og når det er lidt køligere kan du nyde en lang gåtur langs vandet eller ude på den lange mole.

Der er få meter ned til den lokale fiskehandler, hvor du har et godt udvalg af friske, røgede og ferske fisk. Og lige om hjørnet har du havnen, hvor der stadig landes fisk, men hvor du også finder spændende butikker, hyggelige cafeer og gode restauranter.

* Fra 2023 er ferielejligheden til 12 personer

Det siger vores gæster om sommerhuset F4343

DK
D.
sagde , Danmark

Fin lejlighed, som ligger dejligt centralt i Hvide Sande.
Lejligheden dannede den perfekte ramme for en skøn famile kom sammen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Ferienwohnung liegt sehr zentral in Hvide Sande, alles fußläufig zu erreichen
Schöne Zimmergröße bequeme Betten und sehr sauber.
Küche sehr gut ausgestattet.
3 Badezimmer mit Fußbodenheizung und genügend Platz

Fazit eine rundum gemütliche Wohnung

Wir waren jetzt schon dreimal im November in dieser Wohnung und es hat uns immer sehr gut gefallen. Es war bestimmt nicht das letzte mal
Wir waren

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Wohnung ist sehr großzügig geschnitten und man hat viel Platz. Drei Badezimmer sind optimal. Die Dachterrasse ist sehr schön, allerdings sind die Möbel der Kuschelecke leider schon sehr stark abgenutzt und kaputt .Es wäre auch schön wenn sie etwas Dach hätte damit auch die Raucher ein trockenes Plätzchen finden. Wir kommen bestimmt nochmal wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:200 / 350
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...