Charmerende sommerhus i Hvide Sande til 4 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Hummelbovej 29, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4408
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige feriehus ligger i den nordlige del af den søde fiskerby Hvide Sande og har plads til 4 personer. Dette sommerhus er ideel til et afslappende ophold ved Vesterhavet og til en lille familie eller et par. Ikke-rygerhuset er renoveret i 2022 og har en energiebesparende varmepumpe, og det ligger kun 400 meter fra den kilometerlange sandstrand.

Nyd din ferie med surfing eller fang nogle fisk

Jeres hyggelige og charmerende feriehus ligger på den klitgrund i den lille fiskerby Hvide Sande, som er idyllisk beliggende mellen Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Området er især polulært blandt lystfiskere og vandsportsentusiaster, og der ligger endda en surfskole syd for Hvide Sande.

Ud over det smukke klit- og hedelandskab, der indbyder til lange gå- og cykelture, er der Fiskeriets Hus, som er et lille museum i Hvide Sande, hvor du kan lære mere om fiskeri og søfart samt om byen Hvide Sande. Via den nærliggende cykelsti kan du cykle mod Søndervig og besøge Lyngvig fyr.

Varmepumpe og brændeovn

Dette sommerhus er praktisk indrettet. Hjertet i ferieboligen er stuen med den åbne forbindelse til køkkenet. Opvaskemaskinen og induktionsovnen gør madlavningen til en leg, og efterfølgende kan I afslutte aftenen med spil eller film, mens brændeovnen omfavner jer med varmen og spreder hyggen.

Terrasse med panoramaudsigt til klitterne

Dette charmerende feriehus har en delvis afskærmet terrasse, hvor I kan slappe af og nyde duften og brusen af Vesterhavet. Nyd den fantastiske udsigt over det smukke hede- og klitlandskab omkring Hvide Sande, mens I slapper af i havemøblerne. Når det er tid til aftensmad, kan I stege nogle lækre, saftige bøffer på grillen.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4408

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, modernes und stilvoll eingerichtetes Haus in einer super Lage.

Leider reicht das Warmwasser beim Duschen nur für eine Person.

DE
D.
sagde , Berlin

Diesen Ferienhaus ist beim Punkt "Gemütlichkeit" nicht zu übertreffen.
Wir waren sehr skeptisch beim Baujahr 1973,aber die Renovierung in diesem Jahr hat wirklich eine Perle gezaubert.
Der Ausblick aus jedem Fenster war traumhaft und an den vielen regnerischen und stürmischen Tagen, die wir dort verbrachten, hatte etwas von, "zu Hause" zu sein. Wir haben uns richtig wohl gefühlt.
Die Einrichtung ist liebevoll gestaltet und bietet alles, was man für seinen Aufenthalt braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war super,die Rundumsicht auch.weil es 2022 saniert wurde war alles perfekt.in dem Bett könnte man sehr schön schlafen

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 3.066
Renoveret / Byggeår:2022 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...