Skønt 4-personers feriehus i Hvide Sande – 200 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Vinbjergvej 9, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4410
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Vinbjergvej 9 i Hvide Sande finder I dette fine feriehus med plads til 4 personer og 1 hund. Her får I strandferie og byferie kombineret i ét. Fra sommerhuset er der 200 meter til Vesterhavet, og nærmeste indkøb ligger 450 meter herfra.

Hyggeligt sommerhus til 4 personer

Sommerhuset er velindrettet og fremstår lyst og indbydende. Opholdsrummet består af stue, køkken og spiseplads i ét, så familien kan være samlet mest muligt – også når der skal laves mad.

Der er et rummeligt badeværelse med gulvvarme, og har I brug for at vaske tøj i løbet af ferien, så finder I også en vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset.

De 4 sovepladser fordeler sig på 2 gode soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en komfortabel dobbeltseng med elevation. På det andet værelse finder I 2 enkeltsenge.

Afskærmet terrasse til hyggelige grillaftener

Sommerhusets sydvendte terrasse indbyder til mange hyggelige stunder med familien. Her kan I nyde en varm sommerdag med en god bog og slutte af med et lækkert grillmåltid, mens solen går ned i baggrunden. Terrassen er delvist afskærmet, så I kan sidde i læ for vinden.

God beliggenhed i Hvide Sande

Sommerhuset er godt placeret i den sydlige del af havnebyen Hvide Sande. Det ligger i gåafstand fra både stranden og de lokale forretninger, som er et besøg værd.

Hvide Sande byder på aktiviteter for hele familien. Her er blandt andet mulighed for at afprøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter, deltage i fiskeauktioner eller tage en tur til toppen af fyret i Lyngvig, der ligger nord for byen.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4410

D.
sagde , Danmark

Det er et fantastik sommerhus, selv om beliggenheden er i et område hvor der er en del trafik, mærkes det ikke, og så er det inden for gå afstand til butikker og restauranterSoverum:2
Bolig-/Grundareal:71 / 317
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...