Skøn ferielejlighed med åben terrasse centralt i Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon

Langsand 119, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4503
2 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I ønsker at bo centralt i skønne Hvide Sande og en terrasse lige ud til en hyggelig kanal, så er denne ferielejlighed på Langsand 119 et oplagt valg. Her får I nemlig en moderne og velindrettet ferielejlighed fra 2022 med plads til 2 personer og 2 kæledyr. I vil komme til at bo lige ned til Ringkøbing Fjord, og på samme tid har I også kun en kort tur til Vesterhavet. Her er der masser spændende steder at gå en tur med jeres hunde. 

Skøn beliggenhed i hjertet af Hvide Sande

Når det er tid til ferie, betyder det for de fleste afslapning og hyggeligt samvær med sine kære. Den dejlige ferielejlighed på Langsand 119 har en skøn beliggenhed i hjertet af Hvide Sande. Her vil I føle jer i et med naturen, samtidig med at I bor tæt på bylivet i Hvide Sande.

Ferielejligheden ligger lige ned til Ringkøbing Fjord, som er oplagt til hyggelige gåture eller at prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter. Derudover bor I en kort gåtur fra Hvide Sande havn, hvor I finder de spændende butikker, spisesteder og indkøbsmuligheder.

Velindrettet ferielejlighed med skøn terrasse og fjernvarme

I den skønne ferielejlighed kan I nyde udsigten til den hyggelige kanal fra sofaen og spisebordet i køkkenalrummet. De store vinduer i rummene giver en skønt lysindfald og sikrer jer en lys og behagelig stemning i ferielejligheden.

Tilhørende ferielejligheden har I en afskærmet, men åben, terrasse, der ligger lige ud til kanalen. Her kan I nyde solen i en liggestol eller spise et grillmåltid fra gasgrillen. Derudover er der tilhørende ladestik til el-bilen og redskabsrum til fri afbenyttelse.

Desuden er der til de kølige måneder fjernvarme, som kan holde jer opvarmet i jeres ferie.

Ferie på Vestkysten med masser muligheder

Hvide Sande er især kendt for det smukke naturliv, som f.eks. Vesterhavet med de smukke sandstrande, hedelandskab og Ringkøbing Fjord med vandsportsaktiviter og lækkert badevand.
Derudover ligger den charmende havn med bylivet og butikkerne også her. Det er helt sikkert også et besøg værd, hvis I trænger til en is, shoppe lidt eller måske en frokost på en af de lækre cafeer. Her kan man sagtens få en hel uge – eller flere – til at gå.

I Hvide Sande er der også mange sjove aktiviteter i løbet af højsæsonen. Alt fra fiskeauktion til sildefestival i april

Katte er ikke tilladt i huset.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset F4503

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Ferienwohnung ist super eingerichtet, alles was man für einen Urlaub benötigt.
Bett ist bequem, die Terrasse ist groß genug und lädt zum verweilen ein

DE
D.
sagde , Deutschland

Uns gefällt das Ferienhaus,bzw. die Wohnung sehr gut. Inzwischen haben wir sie zum zweiten Mal gemietet. Genau für zwei Personen groß genug. Die Einrichtung ist modern und gemütlich zugleich. Ein sehr bequemes Bett und ausreichend Sitzmöglichkeiten sind vorhanden.
Die Küche ist mit allen ausgestattet was man in Urlaub so benötigt und von allen ist ausreichend da.
Wir fühlten uns sehr wohl und wir kommen gerne wieder.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:54 / 100
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...