Feriehus med god beliggenhed og udsigt over fjorden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Slusen 43, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4525
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Denne skønne, lyse feriebolig er hyggeligt indrettet og indbyder til en dejlig afslapningsferie. I stuen kan I sætte jer godt til rette og nyde udsigten over fjorden. Og efter en frisk gåtur langs fjordstien eller ved stranden kan I slappe af i saunaen eller spaen.

Med den gode beliggenhed er du midt i Hvide Sande og tæt på den smukke natur

Feriehuset har en dejlig beliggenhed midt i Hvide Sande, og her er plads til 6 feriegæster og 1 hund. Sommerhuset ligger perfekt for familien, som holder af at opleve feriestemningen i byen og samtidig holder af naturen. Fra sommerhuset er der udkig til Ringkøbing Fjord, hvor I finder en sti, som fører jer ned til havnen med indkøbsmuligheder, gode spisesteder og butikker.

Beliggenheden er desuden også helt perfekt, hvis du gerne selv vil fange fiskene til grillen.

Den smukke udsigt over fjorden danner den perfekte baggrund til ferien

Den gode beliggenhed betyder også, at du fra feriehuset har en smuk udsigt over Ringkøbing Fjord fra stuen og det ene værelse med dobbeltseng. En udsigt du kan nyde, mens du får morgenmad på terrassen, nyder solens varme i liggestolen eller langsomt vågner fra sengen. I feriehuset finder I yderligere to værelser, hvoraf det ene er med køjesenge – det vil børnene helt sikkert synes om! Det samme gælder for sommerhusets sauna og spabad, hvor I kan få slappet af og nydt ferien.

På den anden side af feriehuset mellem sommerhusets tilhørende garage og redskabsrum, har I en dejlig lukket terrasse, hvor du kan nyde de hyggelige grillaftener. Her kan du sidde i fred og ro med familien og hunden løbe frit rundt og bare nyde ferien.

Udenfor findes en udebruser, som kan benyttes fra april til november.

Ferie i Hvide Sande

Den centrale beliggenhed gør, at I har nemt ved at komme ud og handle ind. Havnen ligger heller ikke langt herfra, og udover fiskermiljøet kan I her opleve spændende butikker og spisesteder. Nyd et lækkert måltid med lokale specialiteter på en café, og efterfølgende kan I købe en lækker is ved en af de omkringliggende isbutikker, som kan nydes fra molen på den skønne strand eller kaj, mens solen går til køjs.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4525

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Haus im typischen Slusenstil mit wunderschöner Aussicht in zentraler Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sauberes und gemütliches Ferienhaus, da es unser zweiter Besuch war, haben wir uns gleich angekommen gefühlt. Die Ruhe und das Wasserrauschen, welches im Schlafzimmer zu hören ist, hat uns entspannt ausschlafen und zur Ruhe kommen lassen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr liebevoll und gut ausgestattetes Ferienhaus mit einem super tollen Ausblick!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 166
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...