Feriehus med god beliggenhed og udsigt over fjorden

4.5
3548
Slusen 43, Hvide Sande - Søg på husnr. F4525
Gæsterne siger:

Feriehuset er flot og hyggeligt indrettet, så du kan nyde en dejlig afslappet ferie. I stuen kan du sætte dig godt tilrette og nyde udsigten over fjorden. Og efter en frisk gåtur i området eller ved stranden kan du slappe af i saunaen eller spaen.

Med den gode beliggenhed er du midt i Hvide Sande og tæt på den smukke natur

Feriehuset har en dejlig beliggenhed midt i Hvide Sande. Så hvis du holder ferie her, har du havnen med de gode butikker og spisesteder, Vesterhavet og Ringkøbing Fjord i gåafstand, og på den måde er det nemt at komme ud og opleve området.

Beliggenheden er desuden også helt perfekt, hvis du gerne selv vil fange fiskene til grillen.

Den smukke udsigt over fjorden danner den perfekte baggrund til ferien

Den gode beliggenhed betyder også, at du fra feriehuset har en smuk udsigt over Ringkøbing Fjord. En udsigt du kan nyde, mens du får morgenmad på terrassen, nyder solens varme i liggenstolen eller når du sidder og hygger inde i stuen.

På den anden side af feriehuset har du en dejlig lukket terrasse, hvor du kan nyde de hyggelige grillaftener. Her kan du sidde i fred og ro med familien og bare nyde ferien.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4525

D.
sagde , Aulum

Super godt at holde ferie i slusehuset i Hvide Sande – kan varmt anbefale husene til andre og Esmark lever op til alle vores ønsker.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 166
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, garage.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...