Moderne sommerhus hvor hunde er tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Langsand 159, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4554
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Langsand 159 ligger en af de skønne små sommerhuse med plads til 4 personer og 2 hunde. Med en beliggenhed på den charmerende Tyskerhavn tæt på slusen, vil I opleve en helt speciel atmosfære. Herfra er der ikke langt til de lokale butikker, spisesteder og seværdigheder, som Hvide Sande tilbyder. Sommerhuset er færdigbygget i 2024 og er derfor helt nyt. Med en moderne og indbydende indretning, vil I helt sikkert føle jer rigtig godt tilpas. Desuden er der gratis el og varme.

Charmerende hytte med moderne indretning

Det lille sommerhus fremstår lyst og indbydende med de moderne faciliteter, sans for detaljer og afslappende atmosfære. Her vil I hurtigt føle jer godt tilpas. Hjertet af sommerhuset vil helt sikkert blive jeres samlingspunkt til hyggelige og sjove stunder med familien. Køkkenalrummet tilbyder desuden et fint og funktionelt køkken med alt det nødvendige.

De 4 sovepladser er fordelt på 2 komfortable soveværelser. Heraf er der en dobbeltseng på det ene værelse, og 2 enkeltsenge på det andet værelse. Her vil I helt sikkert kunne nyde en god nats søvn.

I sommerhuset er der installeret gulvvarme på både badeværelset og i køkkenalrummet, som sørger for at holde en tilpas temperatur i rummene. Desuden er der også vaskemaskine og tørretumbler til fri benyttelse.

Skøn beliggenhed i Hvide Sande tæt på Ringkøbingfjord

Sommerhuset ligger i det gamle havneområde kaldet ”Tyskerhavnen”. Her holdt fiskerne til i de autentiske og charmerende små redskabshuse. Her er der en hyggelig atmosfære omringet af både nye og gamle huse.

Desuden ligger sommerhuset et par minutters gang fra Ringkøbing Fjord. Her er der rig mulighed for at fiske efter krabber eller nyde en dukkert i vandet. Hvis I er fiskeriinteresserede, ligger slusen også blot et par hundrede meter væk, hvor der er mulighed for lystfiskeri i havnen.

Hvide Sande er en hyggelig og charmerende havneby med et stort udvalg af butikker. Både tøjbutikker, isenkram, restauranter og caféer præger bybilledet. Her er der altid mulighed for at få en lækker frokost med udsigt til havnen.  

Grillaften på den afskærmede terrasse

Tilhørende sommerhuset er der en afskærmet og åben terrasse. Denne terrasse er oplagt til en hyggelig aften med et lækkert grillmåltid. Desuden er der havemøbler og liggestole klar til jer, så I altid kan finde et komfortabelt sted at nyde vejret.

Desuden er der også et redskabsrum, hvor I kan opbevare cykler, barnevogn eller lignende.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4554

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus für bis zu vier Personen. Sauber, gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Zweckmäßig eingerichtetes kleines Ferienhaus. Der gemütliche Platz ist der Hems

DE
D.
sagde , Deutschland

Das gibt nix zu kritisieren am Ferienhaus. Es war einfach traumhaft.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 200
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...