Moderne og lys husbåd med vidunderlig udsigt over fjorden

4
icon
icon
icon
icon

Æ Gammel Havn 47 Båd 3, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4577
6 pers.
Antal personer
1150 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Fantastisk lækker husbåd med idyllisk beliggenhed i en lille havn centralt i Hvide Sande. Båden er indrettet i 2 etager. I stueplan er der køkken/alrum, 2 badeværelser og Master Bedroom med skøn panoramaudsigt over vandet. På 1. sal finder I en stor stue med udgang til terrasse samt 2 værelser. Jeres hund er velkommen ombord.

Hold en anderledes ferie på en husbåd i Hvide Sande

Ferie på en husbåd kan ikke sammenlignes med noget andet. Det er en oplevelse helt i særklasse. Man bor på vandet og har alligevel alle faciliteter, som er at finde i et luksus sommerhus. Derudover får I en pragtfuld beliggenhed med fantastisk udsigt og nær byliv med butikker og restauranter. Husbåden, som er fra 2005, er på 105 m2 og ligger i den hyggelige “Tyskerhavn” i Hvide Sande. Der er 3 soveværelser; et master bedroom med gulvtæppe og dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge og et med en mindre dobbeltseng. Ovenpå finder I den flotte og hyggeligt indrettede stue med en fantastisk udsigt over havn og fjord. Her er der fladskærms-TV og en flot knitrende brændeovn, som skaber hygge og varme. I stueetagen finder I husets 2 badeværelser. Et med bruseniche, gulvvarme og sauna, og et andet med bruseniche, gulvvarme og et lækkert hjørnespabad. Køkkenet er veludstyret med opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 40 L. Der er desuden vaskemaskine og tørretumbler. 

Husbåd med dejlige terrasser og hyggeligt havnemiljø

Der er 2 skønne terrasser på husbåden. En sydvendt i forbindelse med indgangspartiet, og en lukket terrasse på 1. sal med enestående panoramaudsigt over byen, havnen og Ringkøbing Fjord. Slå jer ned i havemøblerne eller på en solvogn og nyd denne udsigt med en god kop kaffe.

En veltilberedt grillmiddag på gasgrillen, en aftendrink med solnedgangen over Hvide Sande by, må være balsam for både krop og sjæl.

Besøg Vesterhavet i Hvide Sande og Ringkøbing Fjord

Byen Hvide Sande er en yndet feriedestination. Her er både smuk natur og gode indkøbsmuligheder. Med Ringkøbing Fjord på den ene side og Vesterhavet på den anden, ligger Hvide Sande ideelt placeret midt på landtangen. Er man til lystfiskeri, er slusen i Hvide Sande det helt rigtig sted. Den ligger kun ca. 1000 m væk fra husbåden. I den nordlige ende af Hvide Sande er der for de vandsportsinteresserede, Aqua Sports Zone, hvor der kan windsurfes og stås på vandski i kabeldrevet vandskipark.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4577

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine einmalige Lage direkt .Die 3 Terrassen laden zum Entspannen und Relaxen am Morge,Mittag und Abend ein.Der Blick aus dem Schlafzimmer und Wohnzimmer auf die See ist traumhaft.Die Einrichtung und Ausrattung des Hausbootes ist perfekt,modern und hochwertig.Das Ambiente ist einfach"hyggelig"

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches und geschmackvoll eingerichtetes Haus, ein Platz zum wohlfühlen und entspannen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Hausboot hat drei wunderschöne Terrassen zum entspannen, das Wohnzimmer oben ist gemütlich und bietet einen herrlichen Blick auf den Fjord.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 0
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...