Spændende husbåd med vidunderlig udsigt over fjorden

4
icon
icon
icon
icon
3858
Æ Gammel Havn 47 Båd 3, Hvide Sande - Søg på husnr. F4577
Gæsterne siger: icon icon

Fantastisk lækker husbåd, idyllisk beliggende i en lille havn centralt i Hvide Sande. Båden er indrettet i 2 etager. I stueplan er der køkken/alrum, 2 badeværelser og Master Bedroom med skøn panoramaudsigt over vandet. På 1. sal finder I en stor stue med udgang til terrasse samt 2 værelser.

Anderledes ferie på en husbåd

Ferie på en husbåd kan ikke sammenlignes med noget andet. Det er en oplevelse helt i særklasse. Man bor på vandet, og har alligevel alle faciliteter som i et luksus sommerhus, fantastisk udsigt og er tæt på bylivet med butikker og restauranter. Husbåden er bygget i 2005, er på 105 m2 og ligger i den hyggelige “Tyskerhavn” i Hvide Sande. Der er 3 soveværelser. Et Master Bedroom med gulvtæppe og dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge og et med en mindre dobbelt seng. Ovenpå finder I den flotte og hyggeligt indrettede stue med en fantastisk udsigt over havn og fjord. Her er der fladskærms-TV, DVD-afspiller og en flot og dekorativ brændeovn. I stueetagen finder I husets 2 badeværelser. Et med bruseniche, gulvvarme og sauna, og et andet med bruseniche, gulvvarme og et lækker hjørnespabad. Køkkenet er veludstyret med opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 40 L. Der er desuden vaskemaskine og tørretumbler. Der er gratis trådløst internet. Hund er velkommen ombord.

Terrasser og havnemiljø

Der er 2 skønne terrasser på husbåden. En sydvendt i forbindelse med indgangspartiet, og en lukket terrasse på 1. sal med enestående panoramaudsigt over byen, havnen og Ringkøbing Fjord.

En veltilberedt grillmiddag på gasgrillen, en aftendrink med solnedgangen over Hvide Sande by, må være balsam for krop og sjæl.

Hvide Sande

Byen Hvide Sande er en yndet feriedestination. Her er både smuk natur og gode indkøbsmuligheder. Med Ringkøbing Fjord på den ene side og Vesterhavet på den anden ligger Hvide Sande ideelt placeret midt på landtangen. Er man til lystfiskeri, er slusen i Hvide Sande det helt rigtig sted. Den ligger kun ca. 1000 m væk fra husbåden. I den nordlige ende af Hvide Sande er der for de vandsportsinteresserede, Aqua Sports Zone, hvor der kan windsurfes og stås på vandski i kabeldrevet vandskipark.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4577

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Rigtig hyggelig husbåd med alle bekvemmeligheder som et sommerhus. Der er tre terrasserne så man er sikker på sol og skygge som man vil. Der er en trappe som fra køkken til stue så det skal man være opmærksom på. Alt i alt et skønt sted men en smuk udsigt både sol opgang og sol nedgang fra båden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 0
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, trægulv i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...