Nær havet og Hvide Sande havn – ideelt til lystfiskere

4
icon
icon
icon
icon

Stormgade 56, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4627
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I dette feriehus får du det bedste fra to verdener med. Det ligger kun et stenkast fra Vesterhavet, hvor du kan nyde solbadning og lange gåture langs vandet. Samtidig er der kun få minutters gang ned til havnen i Hvide Sande, der med butikker og spisesteder er byens samlingspunkt.

Skøn beliggenhed ved Vesterhavet

Feriehuse, der ligger tættere på Vesterhavet end dette, skal man lede længe efter. Og fra dette hus har du endda en lille sti fra huset, over klitten og ned til stranden, så du hurtigt kan komme ned og nyde naturen ved havet. For feriegæster, der ønsker en lidt nemmere adgang til Vesterhavet, er der en flisebelagt sti fra parkeringspladsen ved sydmolen i Hvide Sande og helt ned på stranden.

Dejligt sommerhus i Hvide Sande

Her har du et rigtig hyggeligt sommerhus, hvor den intime stemning er bevaret, men dog kombineret med mere moderne forhold, så du her kan holde en rigtig dejlig ferie.

Huset er blevet gennemrenoveret, så du i dag har et lyst og lækkert hus med et flot køkken og bad samt en rigtig hyggelig stue, hvor brændeovnen sørger for en god temperatur efter en frisk tur ved stranden.

God lukket terrasse

Huset har en dejlig lukket terrasse mod sydvest, hvor du uforstyrret kan nyde den danske sommer med den salte havluft og lyden af bølgernes brusen. Og medbringes mindre børn eller hund på ferien, kan de gå frit omkring her uden at fare vild i området.

Gode faciliteter til lystfiskere

Med beliggenheden så tæt på Vesterhavet og havnen i Hvide Sande er det oplagt at give lystfiskeriet en chance. Køber du et fiskekort, har du tilladelse til at fiske både fra stranden og slusen i Hvide Sande, hvor der ofte er bid på krogen.

Og ved sommerhuset er der endda opstillet en fiskerenseplads med rindende vand udenfor, så du kan rense dagens fangst inden de bliver tilberedt på grillen eller lagt ind i den store fryser.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 650
Renoveret / Byggeår:2010 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...