Feriehus med dejlig have i hyggelige Hvide Sande

3
icon
icon
icon

Dakotavej 53, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4660
5 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I stemningsfulde Hvide Sande på Dakotavej 53 ligger dette hyggelige feriehus med en unik placering tæt på både fjord og strand. Huset blev renoveret i 2015 og byder på masser af lys, luft og god plads til 5 feriegæster. Specielt for dette hus er den dejlige have og et praktisk bryggers.

Lyst og venligt hus med vaskemaskine, opvaskemaskine og bryggers

Køkken og stue er forbundet i dette hus og fungerer som feriens samlingspunkt med det charmerende spisehjørne, behagelige sofaer til at slænge sig i, samt udgang til både afskærmet terrasse og til haven. Huset er gennemsyret af lyse farver og en hjemlig stil med fine detaljer, der henleder tankerne på den rå natur, som I i Hvide Sande er omgivet af.

Med tre gode soverum og et badeværelse er der alt det, I som familie har brug for, og I køkkenet finder I både opvaskemaskine og mikroovn. I tillæg har dette sommerhus et praktisk bryggers, hvor I finder vaskemaskine og fryser og også kan komme af med vådt overtøj og grej.  

Ideelt hus til den udeglade familie

Er I til udeliv, er dette hus helt perfekt med sin græsplæne med plads til leg og spil. Hertil kommer både en overdækket terrasse og et lille indergårdsmiljø, så der er rig mulighed for at spise ude og nyde sommeraftenerne eller finde en skøn lækrog til en læsestund. Ud fra stuen er der skabt den perfekte solbadningsterrasse, hvor I kan ligge afskærmet og uforstyrret og nyde solens stråler. Både den aktive og den afslappende familieferie kan altså gå hånd i hånd her.  

Med sin beliggenhed kan I komme til såvel stranden som fjorden til fods, og I har heller ikke langt til Hvide Sandes centrum med butikker, restauranter og en em af ægte fiskerby. I kan købe friskfanget fisk med hjem til frokost, gå en lang tur langs stranden eller køre på udflugt ud i nærområdet med sine mange oplevelsesmuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4660

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut aus gestattet es fehlt nichts. Wir waren sogar überrascht es gab Seife und Spülmittel für Geschirr, und Tabs für die Spülmaschine. Im großen und ganzen ein sehr schöner Haus. Wir kommen wieder in dieses Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Haus in sehr ruhiger Lage, kurzer Weg zum Stadtzentrum.

DE
D.
sagde , Gägelow

Schönes und geräumiges ferienhaus,zweckmäßig eingerichtet.großer hof sowie die überdachte sitzecke sehr gut bei regen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 550
Renoveret / Byggeår:2015 / 1961

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...