Lækkert byhus med udsigt og en lukket terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Kirkevej 3F, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4688
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et lækkert byhus midt i Hvide Sande og med udsigt over havnen og slusen. Det er godt indrettet, der er flot loft til kip og med store vinduespartier mod nord. Feriehuset har 3 store værelser og 2 flotte badeværelser samt en lukket terrasse.

Et lækkert byhus med en fantastisk udsigt over havnen

Her kan man bo i et lækkert feriehus midt i Hvide Sande, med en skøn udsigt over havnen og med hele midtbyen inden for få minutters gang. Samtidigt er der ingen trafik lige her, og feriehuset ligger for enden af nogle sammenbyggede huse, så man kan få sig en skøn og rolig ferie. Huset er moderne indrettet med nordiske lyse nuancer. Feriehuset har en luftig atmosfære med højt til loftet og de store vinduespartier, skaber et fantastisk naturligt lys. Der er gulvvarme overalt og det er godt isoleret, så der er lave varmeudgifter. Et perfekt feriehus til en familie med børn eller et par med hund.

En åben terrasse mod nord og en lukket terrasse mod syd

Der er to skønne terrasser til feriehuset. Den store er sammenhængende og placeret mod nord og strækker sig om huset mod øst. Mod syd er der en helt lukket terrasse. Her kan man være helt ugenert og nyde en skøn grillmiddag, som manden i huset har tilberedt på grillen.

Er man lystfisker er området omkring slusen særdeles populær, og fanger man ikke det man ønsker, er der gode restauranter inden for få minutters gang. Så man har slet ikke behov for bilen mens man bor i dette skønne hus.

Vesterhavet er kun ca. 10 minutters gang fra huset og her er det endda en af de bedste badestrande på Holmsland Klit.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4688

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles, wunderschönes eigerichtetes Ferienhaus. in dem man so gerne Urlaub macht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus,gut eingerichtet,mit sehr schöner Aussicht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes Ferienhaus mit super tollem Blick auf den kleinen Hafen. Tolle Küche mit zusätzlichen Backofen und Gefrierschrank. Die Betten sind mir persönlich zu weich (ist aber fast überall in Dänemark so) und verdunkelnde Vorhänge fehlen etwas. Der Hafen macht natürlich Geräusche, aber für uns nicht stören d, eher weißes Rauschen 🙂 und dafür der Blick – wie eine bewegte Fototapete – wir 5 hatten wunderschöne zwei Wochen hier!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 300
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...