Feriehus med dejlig beliggenhed og udsigt til havnen

4
icon
icon
icon
icon
3278
Kirkevej 3E, Hvide Sande - Søg på husnr. F4689
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er helt perfekt, hvis du gerne vil nyde en dejlig ferie med fx afslapning, naturoplevelser, shopping og gode smagsoplevelser. Det er flot indrettet, så du straks kan føle dig godt tilpas. Din hund er naturligvis også velkommen – og til den er den lukkede terrasse jo helt perfekt.

Skønt og moderne feriehus med store rum

Feriehuset er dejligt rummeligt, så der er god plads til 6 personer. Værelserne er større end i de fleste andre feriehuse, så her har du plads til dine ting og til at bevæge dig.

Stuen er lyst indrettet med loft til kip og store vinduer, hvilket også får det til at virke rummeligt.

Derudover er der gulvvarme overalt, og der er valgt energivenlige materialer, så forbrugsomkostningerne holdes nede.

Slap af på den store hems og nyd udsigten

Feriehuset ligger i et maritimt miljø ved en af af havnene i Hvide Sande. Fra stuen og den nordvendte terrasse har du en flot udsigt over havnen. Og denne udsigt kan du også nyde fra den store hems, der er helt perfekt til hygge og afslapning.

Den gode beliggenhed bringer dig tæt på alle Hvide Sandes fordele

Den centrale beliggenhed giver ikke kun en flot udsigt. Den gør også, at du kommer til at opleve det bedste af Hvide Sande helt tæt på.

Fra feriehuset kan du gå langs havnen ned til Ringkøbing Fjord, hvor der er en fin gangsti langs vandet. Her er naturen smuk og rolig.

Vesterhavet og den rigtig gode sandstrand ligger også i gåafstand fra feriehuset. Her er der en dejlig flisebelagt sti ned til stranden og ud til molen – helt ideelt, hvis du har barnevogn med eller eller hvis du bare foretrækker fast underlag under fødderne.

Havnen vest for feriehuset summer af liv og aktivitet – både fordi, der landes fisk, og fordi havnen i sig selv er lidt af en attraktion. Her kan der handles – og ikke kun fisk – og havneatmosfæren gør bare gåturen lidt mere hyggelig.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4689

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Dejlig hus med god plads og godt med 2 toiletter
Funktionelt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 300
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...