Moderne hytte med smuk udsigt til havn og fjord

4
icon
icon
icon
icon

Æ Gammel Havn 19, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4699
4 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Bo i en moderne hytte i Hvide Sande, med udsigt til lille havn og Ringkøbing Fjord. Hytten ligger i et gammlet havneområde direkte ved fjorden, hvor de gamle oprindelige redskabshuse er blevet erstattet af små moderne hytter, bygget med respekt for området.

Udsigt til Ringkøbing Fjord

Centralt i Hvide Sande, direkte ud til Ringkøbing Fjord og til den lille fjordhavn “Tyskerhavnen” kan du holde en dejlig ferie i denne moderne hytte. Fra den hyggelige terrasse kan du nyde udsigten til den lille jollehavn, hvor fiskerne dagligt lander fangster af forskellige spisefisk. Hytten er moderne indrettet og passer smukt ind i det gamle område. Her er plads til 4 personer. Hytten består af et pænt soveværelse med dobbeltseng og skabe, dejligt badeværelse med bruseniche og hyggeligt køkkenalrum. Køkkenet er indrettet med alle moderne bekvemmeligheder, f.eks. induktionskogeplade og opvaskemaskinen. Smagfuld indrettet stue med fladskærm og stort vinduesparti mod havn og fjord. Hems med 2 sovepladser. Gratis trådløst internet og energibesparende varmepumpe.

Hygge i Hvide Sande

I området ved fjorden hvor du bor, kan du besøge den hyggelige lystbådehavn eller gå en tur langs fjordstien, til kabelbanen og surfpladsen. Afprøv dine talenter på kabelbanen eller få undervisning af professionelle instruktører på surfpladsen. Du kan også bare nyde stemningen og synet af de mange aktører på vandet. I sommerhalvåret er det lille spisested direkte på fjorden åbent for alle. Tager du en lille spadseretur mod vest kommer du til den endeløse og smukke sandstrand og Vesterhavet. Hvide Sande er også et paradis for lystfiskere, både direkte fra stranden eller fra moler og ved slusen.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4699

D.
sagde , Danmark

Fint lille hus til 2 personer dejlig beliggenhed, fint område

D.
sagde , Højbjerg

Rigtig dejligt lille feriehus med den allerfineste beliggenhed lige ned til fiskerbådene og med rigtig feriestemning

D.
sagde , Danmark

Et super lækkert lille hus – alt man skulle bruge til 2 personer .dejlige omgivelser og i gå afstand til by ,strand ,klitter.



Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 100
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...