Autentisk fiskerhytte med udgang direkte til Ringkøbing Fjord

4
icon
icon
icon
icon

Æ Gammel Havn 19, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4699
4 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Bo fredeligt i et moderne sommerhus på Tyskerhavnen i Hvide Sande med udsigt over Ringkøbing Fjord. Hytten ligger i et charmende havneområde direkte ved fjorden, hvor de gamle oprindelige redskabshuse er blevet erstattet af små moderne hytter, bygget med respekt for området.

Direkte adgang til Ringkøbing Fjord

Centralt i Hvide Sande, direkte ud til Ringkøbing Fjord og til den lille fjordhavn “Tyskerhavnen” kan op til 4 gæster samt en hund holde en dejlig ferie i denne moderne hytte. Fra den hyggelige terrasse kan I nyde udsigten til den lille jollehavn, hvor fiskerne dagligt lander forskellige fangster.

Ferieboligen er hyggeligt indrettet med neutrale farver, som passer fint ind i området.

Planløsningen består af et pænt soveværelse med dobbeltseng og indbyggede skabe, et dejligt badeværelse med bruseniche og hyggeligt køkkenalrum med et stort vinduesparti ud mod fjorden. Køkkenet er yderste funktionelt bl.a. med induktionskogeplade og opvaskemaskinen. Imens opvasken bliver klaret, kan I slå jer ned omkring spisebordet eller i sofaen med et spil eller se jeres yndlingsprogram i tv´et.                                                                                                                                I alrummet finder I også en stige, som fører op til de to sovepladser på hemsen.

Sommerhuset kan opvarmes ved hjælp af en energibesparende varmepumpe.

Terrassehygge og Hvide Sande
 

På terrassen kan I dase i solen med en god bog og senere nyde aftensmaden, som er blevet tilberedt på grillen. Alt imens himlen bliver rød og solen går ned.

I området ved fjorden hvor I bor, kan I besøge den hyggelige lystbådehavn eller gå en tur langs fjordstien, som fører jer direkte til vandski og surfpladsen,. Afprøv talenterne på kabelbanen eller få undervisning af professionelle instruktører på surfpladsen.

Går I i stedet mod syd kommer I til et hav af hyggelige caféer, isværker og butikker – ej at forglemme den hvide sandstrand, som altid er et besøg værd uanset årstiden. Hvide Sande er et paradis for lystfiskere, både direkte fra stranden, molerne og ved slusen.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4699

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, feines Haus mit freiem Blick aufs Wasser, Hafen Schiffe Möwen…. sehr geschmackvoll eingerichtet. Badezimmer geräumig mit kleinem Waschbecken. Küche topp. Für eine kleine Auszeit sehr schön. Schwimmbad fußläufig zu erreichen. Immer wieder gerne.

DK
D.
sagde , Danmark

Et dejligt lille hus, fin møblering, godt køkken og bad.
Tillige gode senge. Pænt og rent, og varmt ved ankomst.
Billigt forbrug.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhäuschen ist geschmackvoll eingerichtet und mit allem ausgestattet,was man für den täglich Gebrauch benötigt.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 100
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...