Moderne hytte med smuk udsigt til havn og fjord

4
1848
Æ Gammel Havn 19, Hvide Sande - Søg på husnr. F4699
Gæsterne siger:

Bo i en moderne hytte i Hvide Sande, med udsigt til lille havn og Ringkøbing Fjord. Hytten ligger i et gammlet havneområde direkte ved fjorden, hvor de gamle oprindelige redskabshuse er blevet erstattet af små moderne hytter, bygget med respekt for området.

Udsigt til Ringkøbing Fjord

Centralt i Hvide Sande, direkte ud til Ringkøbing Fjord og til den lille fjordhavn “Tyskerhavnen” kan du holde en dejlig ferie i denne moderne hytte. Fra den hyggelige terrasse kan du nyde udsigten til den lille jollehavn, hvor fiskerne dagligt lander fangster af forskellige spisefisk. Hytten er moderne indrettet og passer smukt ind i det gamle område. Her er plads til 4 personer. Hytten består af et pænt soveværelse med dobbeltseng og skabe, dejligt badeværelse med bruseniche og hyggeligt køkkenalrum. Køkkenet er indrettet med alle moderne bekvemmeligheder, f.eks. induktionskogeplade og opvaskemaskinen. Smagfuld indrettet stue med fladskærm og stort vinduesparti mod havn og fjord. Hems med 2 sovepladser. Gratis trådløst internet og energibesparende varmepumpe.

Hygge i Hvide Sande

I området ved fjorden hvor du bor, kan du besøge den hyggelige lystbådehavn eller gå en tur langs fjordstien, til kabelbanen og surfpladsen. Afprøv dine talenter på kabelbanen eller få undervisning af professionelle instruktører på surfpladsen. Du kan også bare nyde stemningen og synet af de mange aktører på vandet. I sommerhalvåret er det lille spisested direkte på fjorden åbent for alle. Tager du en lille spadseretur mod vest kommer du til den endeløse og smukke sandstrand og Vesterhavet. Hvide Sande er også et paradis for lystfiskere, både direkte fra stranden eller fra moler og ved slusen.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4699

D.
sagde , Billund

Hyggeligt og charmerende feriehus, i rolige omgivelser.

D.
sagde , Danmark

Så hyggeligt nyt og pænt

D.
sagde , Nysted

En dejligt feriehytte til os to ældre damer.
Kommer gerne igen, kan varmt anbefale det.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 100
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...