Moderne feriehus med vildmarksbad og udesauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fjordengen 23, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4738
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Fjordengen i udkanten af Hvide Sande ligger dette moderne feriehus med plads til 8 personer (og 2 hunde). Feriehuset er moderne indrettet og råder blandt andet over et fitnessrum, spabad, vildmarksbad, saunatønde, flere balkoner og udsigt ud over de grønne enge og Ringkøbing Fjord.

Spabad, saunatønde og fitnessrum

Det 245 kvadratmeter store feriehus byder med sine 2 etager masser af plads til 8 personer. Her finder I alt, hvad I har brug for på ferien; gode praktiske faciliteter, elektrisk brændeovn og lidt ekstra wellness til de afslappende fridage.

Sommerhuset er dejlig rummeligt og lyst, og de mange vinduer giver jer en fantastisk udsigt ud over engen og fjorden, både under madlavningen og fra sofaen. Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i huset, og de praktiske opgaver er hurtigt overstået. Desuden er der gulvvarme på stueetagen. 

På første sal er der et hyggeligt aktivitetsrum med poolbord, dart og et sjovt spillebord til børnene. Her kan familien tilbringe mange sjove timer, måske endda lave en feriekonkurrence? Der er udgang til skøn, overdækket terrasse med vidunderlig udsigt.

På det ene af husets 2 badeværelser står spabadet – klar til at stå for lidt ekstra wellness og afslapning. Er I mere til udendørs wellness, kan I hoppe i vildmarksbadet udenfor og derefter varme jer i den hyggelige saunatønde. Fra første sal er der adgang til flere balkoner, hvorfra I kan nyde den flotte udsigt over naturen og fjorden.

I feriehuset er der er lækkert fitnessrum, så her er der rig mulighed for nogle dejlige stunder, måske med hele familien samlet omkring træningen.

Afskærmet terrasse, natursti og kort vej til centrum

Rundt om feriehuset løber en velholdt græsplæne, og på den ene side af huset finder I en afskærmet terrasse, hvor I kan nyde vejret og udsigten. Der er sørget for både havemøbler, liggestole og grill, så I kan udnytte sommerdagene fuldt ud. Her er der også en bål og shelter plads som I kan hygge jer med. 

I bor lige ved siden af Ringkøbing Fjord, og har I lyst til at gå en tur i den flotte natur, kan I følge den lille sti rundt over kanalen. Der er mulighed for at fortsætte hele vejen ned til fjorden og kabelbanen – et sikkert hit på en varm sommerdag.Prøv f.eks. kræfter med vindsurfing eller stand up padling – måske en tur i et af husets fire kajakker?

Hvide Sandes charmerende bymidte ligger kun få minutters kørsel fra huset. Det lille havnemiljø oser af feriestemning, især i sommersæsonen, og et stort udvalg af forretninger, restauranter og caféer venter på jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4738

DE
D.
sagde , Deutschland

Traumhafte schöne und ruhige Lage, mit einem großartigen (bei Sonnenschein romantischen) Ausblick auf den Fjord und davor liegenden Wiesen.
Das Haus bietet für jede Altersklasse Unterhaltung, Entspannung und Rückzugsmöglichkeiten bis zu 6 Personen an.
Geräumige Zimmer und Badezimmer.
In der Küche kann sich das Herz eines/-r Koches/-inn aus leben. Es fehlt einem an nix zum zubereiten von Speisen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Im Ferienhaus war alles vorhanden, was man sich vorstellen kann: Spielgeräte, Fitnessgeräte, Sauna, Whirlpool, sogar Kajaks, Sandspielzeug und Bälle. Die Küche war bestens ausgestattet und alles war im sehr sauberen Zustand. Lediglich die Fugen in den Duschen dürften einmal erneuert werden – es war aber alles top sauber und gepflegt. Zudem ist das Grundstück schön groß. Für einen Familienurlaub oder auch Urlaub mit (Surfer-)Freunden genau das Richtige!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, sehr gut ausgestattetes Haus. OG etwas ungemütlich aber viel Platz für alle. Wir waren sehr zufrieden Danke

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:245 / 1.588
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (180 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, Tæppe med gulvarme i stue, Tæppe med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...