Moderne feriehus til 6 personer med spabad og fjordudsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Fjordengen 23, Hvide Sande - Søg på husnr. F4738

På Fjordengen i udkanten af Hvide Sande ligger dette moderne feriehus med plads til 6 personer (og 2 hunde). Huset er moderne indrettet og råder blandt andet over et spabad, flere balkoner og udsigt ud over de grønne enge og Ringkøbing Fjord.

Spabad, balkoner og fjordudsigt

Det 179 kvadratmeter store feriehus byder med sine 2 etager masser af plads til 6 personer. Her finder I alt, hvad I har brug for på ferien; gode praktiske faciliteter og lidt ekstra wellness til de afslappende fridage.

Huset er dejlig rummeligt og lyst, og de mange vinduer giver jer en fantastisk udsigt ud over engen og fjorden, både under madlavningen og fra sofaen. Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i huset, og de praktiske opgaver er hurtigt overstået.

På det ene af husets 2 badeværelser står spabadet – klar til at stå for lidt ekstra wellness og afslapning. Fra første sal er der adgang til flere balkoner, hvorfra I kan nyde den flotte udsigt over naturen og fjorden.

Afskærmet terrasse, natursti og kort vej til centrum

Rundt om feriehuset løber en velholdt græsplæne, og på den ene side af huset finder I en afskærmet terrasse, hvor I kan nyde vejret og udsigten. Der er sørget for både havemøbler, liggestole og grill, så I kan udnytte sommerdagene fuldt ud.

I bor lige ved siden af Ringkøbing Fjord, og har I lyst til at gå en tur i den flotte natur, kan I følge den lille sti rundt over kanalen. Der er mulighed for at fortsætte hele vejen ned til fjorden og kabelbanen – et sikkert hit på en varm sommerdag.

Hvide Sandes charmerende bymidte ligger kun få minutters kørsel fra huset. Det lille havnemiljø oser af feriestemning, især i sommersæsonen, og et stort udvalg af forretninger, restauranter og caféer venter på jer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:179
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, carport, garage.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...