Hyggeligt feriehus med lukket have i Hvide Sande tæt på hav og by

4
icon
icon
icon
icon

Engvej 9, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4741
3 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I det gamle Hvide Sandes oprindelige kvarter ligger dette charmerende feriehus. Her får I en rolig beliggenhed i gåafstand til både Vesterhavet og Hvide Sandes havn og centrum – perfekt til en romantisk ferie for 2 og hund. Med til huset hører en dejlig lukket have, og så er varmen inkluderet i prisen!

Charmerende indrettet med ugeneret terrasse og have

Det lille feriehus på Engvej 9 oser af charme og er i sig selv et lille stykke historie, da det blev opført ved hjælp af Marshall-hjælpen i 1952. Indretningen udstråler personlighed og den helt klassiske ferieidyl, og I vil få en masse nye hyggelige ferieminder med i baggagen herfra.

De mange små detaljer understreger, at huset er indrettet med masser af kærlighed. Brændeovnen i opholdsrummet vil varme jer på de kolde efterårs- og vinterdage, og med en hurtig og stabil internetforbindelse kan I streame film og serier alt det, I har lyst til, på medbragt elektronik.

Med til huset hører en dejlig lukket have og en afskærmet terrasse, hvor I til hver en tid finder læ for vestenvinden, og der er flere hyggelige kroge, hvor I kan nyde solen og fuglesangen i god fred og ro.

Rolig beliggenhed i gåafstand til Vesterhavet og byen

Feriehuset har en dejlig beliggenhed i det gamle Hvide Sande, som både er et roligt og stemningsfyldt kvarter. Her har I hverken langt til det ene eller det andet, og I får den perfekte kombination af ro, fred og by.

Kun 100 meter væk ligger den kilometerlange sandstrand, som giver jer storslåede naturoplevelser året rundt. På de varme sommerdage kan I tage en frisk dukkert i de blå bølger, og i det kølige efterår kan I tage hinanden i hånden og hunden med og gå en afslappende tur langs vandkanten.

Hvide Sandes havn og centrum er også blot en gåtur væk, og den charmerende havneby har en helt speciel atmosfære og idyl. Besøg de mange små forretninger, spis en softice på havnen eller tag på lækre café- og restaurantbesøg. Her er masser af muligheder hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4741

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist klein, aber fein in einer ausgezeichneten Lage zum Strand sowie zur Stadt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat alles was man braucht. Die Einrichtung und Küchenausstattung spricht allerdings eher Vintage-Fans an.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist hervorragend geeignet für zwei Personen mit Hund. Die Küche hat alles was man im Urlaub als Selbstversorger braucht. Für uns war die Einrichtung zweckmäßig und hatte einen gewissen Charme. Das Badezimmer war groß genug, Dusche mit guten Druck, Fußbodenheizung war sehr angenehm. Zum Abend hin haben wir den Ofen angemacht, was eine heimelige Wärme brachte. Der Garten ist groß mit den notwendigen Möbeln ausgestattet und hoch umzäunt .

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:70 / 300
Renoveret / Byggeår:2012 / 1952

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...