Flot ferielejlighed midt i Hvide Sande med gratis strømforbrug

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
1948
Mamrelund 6 st. B, Hvide Sande - Søg på husnr. F4760
Gæsterne siger: icon icon

På Mamrelund 6, st. B ligger denne velindrettede ferielejlighed til 4 personer. Her kommer I til at bo i stilfulde omgivelser med udsigt til den charmerende fjordhavn i Mamrelund. Beliggenheden er central i gåafstand til både centrum og hav – og strømforbruget er helt gratis! Hunden er også hjerteligt velkommen.

Stilfuldt indrettet med praktiske faciliteter – og gratis strøm

Den flotte ferielejlighed i Mamrelund er indrettet med stilfuldt interiør, flotte detaljer og lyse farver, som alt i alt skaber en skøn og afslappende atmosfære i det lille feriehjem til 4 personer.

Solen lyser lejligheden op gennem de store vinduesfronter. Her er køkken og stue slået sammen til et hyggeligt fællesrum, som fungerer som ferielejlighedens hjerte, og som med garanti kommer til at danne rammerne om en masse gode ferieminder. Herfra har I også en skøn udsigt ud over den lille fjordhavn.

Alle praktiske nødvendigheder er at finde i indretningen; både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler hjælper til at gøre ferien så ukompliceret som muligt, og oveni kommer en hurtig og stabil internetforbindelse. I skal ikke tænke over strømforbruget – det er nemlig inkluderet i prisen og skal derfor ikke afregnes, når I rejser!

Flot udsigt fra terrassen og attraktiv beliggenhed tæt på hav og by

Fra stuen samt det ene soveværelse er der udgang til den østvendte terrasse. Her kan I nyde den friske luft, den fine udsigt og ikke mindst det charmerende havnemiljø med små joller og fiskekuttere, som kommer sejlende ud og ind af havnen.

Der findes næppe meget bedre beliggenhed end Mamrelund. Efter en kun 150 meter lang gåtur befinder I jer i Hvide Sandes atmosfæriske centrum, hvor et hav af fine butikker, lækre spisesteder og små caféer venter på jer.

Fortsætter I gåturen et par hundrede meter mod vest, kommer I hele vejen ned til vandkanten via den direkte strandopgang. Her kan børnene og hunden få lov til at tumle i sandet, mens I går en tur langs vandet eller slapper af på en varm sommerdag.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4760

D.
sagde , Danmark

Velindrettet ferielejlighed, som har lige det, der skal til, for at ferien bliver en succesSoverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.000
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...