Moderne ferielejlighed i Hvide Sande tæt på centrum og strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Mamrelund 6 st. C, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4804
4 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Mamrelunds charmerende fjordhavn ligger denne stilfulde ferielejlighed til 4 personer. Indretningen er moderne med flotte, lyse farver og gode, praktiske faciliteter. I får en flot udsigt ud over den lille havn, og beliggenheden er helt exceptionel med få minutters gang til både centrum og strand. Strømforbruget er desuden inkluderet i lejeprisen!

Stilfuld ferielejlighed med gratis strøm og praktisk indretning

Den stilfulde ferielejlighed rummer plads til 4 personer (og 1 hund) og sætter rammerne for en skøn ferie med alt inden for rækkevidde. I vil straks føle jer velkomne i det flotte feriehjem med lækkert interiør, lyse farver og store vinduer, der inviterer solen og havnemiljøet indenfor.

Ferielejlighedens hjerte er det åbne fællesrum, hvor køkken og stue er slået sammen. Her kan I samles om madlavningen, spise gode feriemiddage og flade ud på sofaen, mens mørket falder på uden for vinduet. Herfra har I desuden udsigt til den charmerende fjordhavn.

De praktiske faciliteter er i top, og der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, som alt sammen gør ferien endnu lettere og giver jer endnu mindre at tænke på. Strømforbruget behøver I heller ikke at bekymre jer om – det er nemlig inkluderet i lejeprisen helt fra start af.

Nyd udsigten fra terrassen og kom hurtigt til byen og stranden

Der er udgang til den østvendte terrasse fra både stuen og det ene soveværelse. Her kan I slappe af i havemøblerne og nyde den friske havluft og holde øje med de små fiskekuttere, der kommer sejlende ind og ud af havnen i dagens løb.

I kommer til at bo i hjertet af Hvide Sande, og her kan alt nås på gåben. Kun 150 meter væk ligger den hyggelige bymidte, hvor en masse fine forretninger, lækre spisesteder og charmerende caféer venter på jer.

Få minutters gang længere væk finder I den fantastiske sandstrand og det mægtige Vesterhav. Der er en direkte strandopgang, så alle kan komme med på en gåtur langs vandkanten. Her finder I hele året rundt nye og spændende oplevelser, og ikke mindst fantastisk natur.

Du er velkommen til at tage hunden med på ferien her, men p.ga. allergi er det desværre ikke muligt at medbringe katte i huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4804

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Wohnung ist sehr zentral gelegen. Perfekt, wenn man alles zu Fuß erkunden möchte. Die Wohnung ist such sehr schön eingerichtet und gut isoliert. Man hört die Nachbarn überhaupt nicht. Der Ausblick zum Hafen ist auch bei Regenwetter super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebevoll eingerichtete Ferienwohnung. Ideal für Paare oder eine kl. Familie. Schöne Sitzgruppe auf der Terrasse. Schönes Badezimmer. Schlafzimmer mit Doppelbett ist groß. Ausstattung ist gut.

DK
D.
sagde , Danmark

Super super der var nymalet til ug. Nye spisestuestole og puder. Kommer helt sikkert igen !!!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.000
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...