Moderne ferielejlighed i Hvide Sande tæt på centrum og strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
2078
Mamrelund 6 st. C, Hvide Sande - Søg på husnr. F4804
Gæsterne siger: icon icon

I Mamrelunds charmerende fjordhavn ligger denne stilfulde ferielejlighed til 4 personer. Indretningen er moderne med flotte, lyse farver og gode, praktiske faciliteter. I får en flot udsigt ud over den lille havn, og beliggenheden er helt exceptionel med få minutters gang til både centrum og strand. Strømforbruget er desuden inkluderet i lejeprisen!

Stilfuld ferielejlighed med gratis strøm og praktisk indretning

Den stilfulde ferielejlighed rummer plads til 4 personer (og 1 hund) og sætter rammerne for en skøn ferie med alt inden for rækkevidde. I vil straks føle jer velkomne i det flotte feriehjem med lækkert interiør, lyse farver og store vinduer, der inviterer solen og havnemiljøet indenfor.

Ferielejlighedens hjerte er det åbne fællesrum, hvor køkken og stue er slået sammen. Her kan I samles om madlavningen, spise gode feriemiddage og flade ud på sofaen, mens mørket falder på uden for vinduet. Herfra har I desuden udsigt til den charmerende fjordhavn.

De praktiske faciliteter er i top, og der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, som alt sammen gør ferien endnu lettere og giver jer endnu mindre at tænke på. Strømforbruget behøver I heller ikke at bekymre jer om – det er nemlig inkluderet i lejeprisen helt fra start af.

Nyd udsigten fra terrassen og kom hurtigt til byen og stranden

Der er udgang til den østvendte terrasse fra både stuen og det ene soveværelse. Her kan I slappe af i havemøblerne og nyde den friske havluft og holde øje med de små fiskekuttere, der kommer sejlende ind og ud af havnen i dagens løb.

I kommer til at bo i hjertet af Hvide Sande, og her kan alt nås på gåben. Kun 150 meter væk ligger den hyggelige bymidte, hvor en masse fine forretninger, lækre spisesteder og charmerende caféer venter på jer.

Få minutters gang længere væk finder I den fantastiske sandstrand og det mægtige Vesterhav. Der er en direkte strandopgang, så alle kan komme med på en gåtur langs vandkanten. Her finder I hele året rundt nye og spændende oplevelser, og ikke mindst fantastisk natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4804

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Virkelig lækker lejlighed, hvor håndværkerne har lavet et rigtig godt stykke arbejde, detaljerne er bare i orden.
Der er alt hvad man skal bruge.Lejligheden ligger meget centralt med lille havn til den ene side og byen på den anden. Turen til bageren klares på få minutter.
Indkøb ligeledes,.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.000
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...