Ferielejlighed i hjertet af Hvide Sande med fjordudsigt, sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Slusen 21, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4817
4 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Slusen 21 i Hvide Sande ligger denne flotte ferielejlighed med udsigt ud over Ringkøbing Fjord. Her kan I holde ferie med op til 4 personer (og 2 hunde), og de to etager er rigtig velindrettede med blandt andet brændeovn, sauna og spabad. Beliggenheden er skøn, og både stranden og byen kan nås til fods.

Moderne indretning med sauna og spabad

Ferielejligheden på Slusen fordeler sig på to etager og er smagfuldt indrettet med masser af fine faciliteter. Omgivelserne er lyse og venlige, og gennem de store vinduer kan I nyde udsigten til den smukke fjord.

Der er lagt stor vægt på, at I skal kunne slappe af og nyde ferietiden. På øverste etage står brændeovnen klar til at sprede feriestemning og varme, og nedenunder kan I nyde godt af lidt ekstra wellness i saunaen og spabadet.

De praktiske faciliteter er også på plads, og med både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskiner er der sørget for, at I ikke behøver at bruge for lang tid på de huslige pligter – en skøn og ukompliceret ferie.

Fantastisk beliggenhed i hjertet af Hvide Sande

Ferielejligheden har en helt fantastisk beliggenhed i hjertet af den hyggelige ferieby Hvide Sande. Både fra terrassen og balkonen kan I nyde den smukke udsigt til Ringkøbing Fjord og den omkringliggende natur.

Kun 600 meter væk, på havnen i Hvide Sande, finder I den hyggelige bymidte, der har masser af fine forretninger, gode spisesteder og flere oplevelser for hele familien, især i sommertiden og ferier. I kan selvfølgelig også købe en lækker softice på en af de små iscaféer på en lun sommerdag.

Går I lidt videre, kommer I til den kilometerlange sandstrand, som med sin storslåede natur byder på unikke oplevelser både på varme solskinsdage og i de blæsende efterårsmåneder.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4817

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, einfaches Ferienhaus ohne großen Schnickschnack dafür mit einem traumhaften Blick über den Fjord aus der 1.Etage.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einer sehr schönen und ruhigen Lange am Ringköbing Fjord. Mit Blick zur Dünen, sowie fantastischer Aussicht über den Fjord. Sowohl der Stand als auch die Innenstadt von Hvide Sande sind zu Fuß sehr gut zu erreichen.

DE
D.
sagde , Ellerau

Ein schönes Ferienhaus in sehr super Lage!
Der Ausblick aus dem Wohnzimmer auf den Fjord ist sehr schön und wir haben viele Stunden einfach nur am Fenster gesessen und das Panorama genossen.
Die Betten sind super (Stand 2022/2023), nicht durchgelegen, wir haben sehr gut geschlafen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:116 / 120
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...