Moderne husbåd til 4 personer på Ringkøbing Fjord ved Hvide Sande

5
icon
icon
icon
icon
icon

Mamrelund 21, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4886
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Ringkøbing Fjord ved Hvide Sande finder I denne skønne husbåd på Mamrelund 21. Husbåden er opført i 2022 og byder plads til 4 personer samt 1 hund. Med 2 soveværelser, varmepumpe og panoramaudsigt indbyder husbåden til en afslappende ferie i godt selskab.

Husbådsferie i Hvide Sande mellem Vesterhavet og fjorden

Den lille kystby Hvide Sande ligger på Holmsland Klit mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Husbåden har en fantastisk beliggenhed, hvor alt er lige i nærheden. Den moderne husbåd ligger ved fjordens idylliske ro, men en lille gåtur mod vest bringer jer til de brusende bølger ved Vesterhavet. På vejen kan I slå et smut forbi en af de lokale hyggelige restauranter, hvorfra I har udsigt over slusen.

Ekstraordinær ferieoplevelse: Husbåd på fjorden

Husbåden er opført i 2022, og her venter jer en ferieoplevelse ud over det sædvanlige. Husbåden er indrettet med praktisk og moderne udstyr, som skaber de perfekte rammer for en afslappende ferie.

Til hyggelige timer og filmaftener kan I finde jer godt til rette foran tv’et, som har danske tv-kanaler. Her er desuden en Chromecast, så I har mulighed for at streame jeres yndlingsfilm direkte fra jeres egne telefoner. Den energibesparende varmepumpe sørger for en behagelig temperatur i rummet.

De 4 sovepladser er fordelt på 2 gode soveværelser, som begge er indrettet med komfortable dobbeltsenge. Badeværelset på husbåden er udstyret med gulvvarme, så I ikke fryser fødderne.

På husbåden finder I både vaskemaskine og tørretumbler, så I altid kan starte dagen med friske håndklæder til en dukkert i fjorden.

Terrasse med panoramaudsigt over fjorden

På taget af husbåden venter jer en skøn terrasse med fantastisk panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord og havnen i Hvide Sande. Her kan I nyde en afslappende stund i den friske luft, mens solen går ned bag klitterne i vest. På terrassen kan I desuden sidde i fred og ro samt i læ for en lille vind.

Da husbåden flyder på vandet, så kan den også vippe lidt, når både sejler forbi eller ved kraftig vind.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4886

DE
D.
sagde , Deutschland

Besonders hervorzuheben ist natürlich die Aussicht. Ein besonderes Wohngefühl entsteht auf den Hausboot

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war ein Traum.Die Aussicht aus den tollen Fenstern in alle Richtungen war einfach fantastisch.
Die zwei Balkone waren ebenfalls super,so konnte man sich immer aussuchen welcher für einen angenehmer war.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein so unfassbar schönes Hausboot, liebevoll eingerichtet, alles fußläufig gut erreichbar.
Es bleiben keine Wünsche offen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 0
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...