Hyggeligt feriehus til den lille familie og hundeelskere

3
icon
icon
icon

Søndergade 76, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4912
5 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Syd for Hvide Sande på Søndergade 76 ligger dette klassiske sommerhus til 5 personer. Huset ligger tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og Hvide Sande centrum er kun få minutter væk på cykel. Her er både store, små og firbenede feriegæster hjerteligt velkommen.

Charmerende indretning og overdækket terrasse

Allerede ved første øjekast mærker man feriestemningen i dette sommerhus: De lyse vægge og lofter og det store vinduesparti gør huset lyst og åbent. Stuen og værelserne er indrettet med hyggelige sommerhusmøbler, og I får tid til ekstra meget afslapning, når opvaskemaskinen og vaskemaskinen tager sig af det praktiske.

Fra det åbne køkken/alrum med sofaområde og spisebord kan I gå direkte ud på træterrassen, som er afskærmet og delvist overdækket. Terrassen vender både mod Syd og mod Vest, så der er rig mulighed for at solbade hele eftermiddagen og for at nyde en grillmiddag i solnedgangen. På regnvejrsdage kan I sidde i tørvejr under halvtaget og nyde den friske luft.

Dejlig naturgrund tæt på Hvide Sande kun 350 meter fra stranden

Sommerhuset på Søndergade 76 ligger på en flot naturgrund kun 350 meter fra stranden ved Vesterhavet og endnu kortere fra Ringkøbing Fjord i modsat retning. Både børn, voksne og hunde vil elske en tur til vandet, der året rundt byder på store naturoplevelser og dejlig havluft. Om aftenen kan I nyde de storslåede, romantiske solnedgangene fra toppen af klitterne, imens I mærker den friske vind i kinderne.

Hvide Sande Midtby kan I nå til fods på cirka 10 minutter. Turist- og fiskeribyen byder bl.a. på indkøbsmuligheder, restauranter og en fiskeriauktion, og med svømmehal og museet Fiskeriets Hus er der lagt op til mange oplevelser for alle slags feriegæster.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4912

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir sind so zufrieden mit diesem Ferienhaus, dass wir es immer wieder buchen. Es ist gemütlich und die Küche bietet alles was man benötigt. Außerdem ist es immer sehr, sehr sauber.
Die Nähe zum Strand, zum Fjord und zur Stadt ist sehr gut. Es kann alles problemlos zu Fuß erreicht werden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein funktionierender Dosenöffner fehlt und eine Suppenkelle. Ansonsten war alles super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich, sauber und total optimal gelegen. Der Radweg am Fjord entlang, sowie der Strand der Nordsee sind direkt vor der Tür. Wir kommen gerne wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.099
Renoveret / Byggeår:2011 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...