Hyggeligt sommerhus med central beliggenhed i Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon

Æ Gammel Havn 36, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4913
4 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus til 4 personer er et perfekt udgangspunkt til en byferie i Hvide Sande. Her kommer I til at bo i et autentisk miljø ved den lille Tyskerhavn, midt i Hvide Sande, med havn, strand, butikker og restauranter lige i nærheden. Hvis I ankommer i en el-bil, har I mulighed for at oplade den ved feriehuset.

Hyggeligt feriehus til 4 personer med skøn terrasse

På Æ Gammel Havn 36 er der de perfekte rammer for jer, der vil bo centralt. Hvis I gerne vil have butikker, restauranter, strand og havn lige i nærheden, så er I havnet det rigtige sted. I denne feriebolig har I mulighed for en ferie så tæt på fiskermiljøet, som man næsten kan forestille sig. I kan både høre og se de små lokale fjordfiskere tøffe ind og ud af havnen, og I er en del af dette historiske miljø, samtidig med at I bor i et moderne feriehus med nutidssvarende faciliteter.

Feriehuset rummer en hyggelig stue med et fladskærms-TV og gratis trådløst internet. I det sammenhængende køkken er der opvaskemaskine og en fryser på 50 L. De 4 sovepladser fordeler sig på et soveværelse med en dobbeltseng og en hems med yderligere 2 sovepladser på gode springmadrasser. Derudover finder I også et ladstik til elbil i dette feriehus. 

Hvis vejret byder op til det, kan I nyden solens stråler på den syd-vestvendte terrasse. Der er mulighed for både at nyde aftensolen og det tidllige morgenlys fra den skønne terrasse. Derudover kan I også lukke helt af til terrassen, så I kan nyde solens stråler – og havnemiljøets charmerende omgivelser – dagen lang på ugeneret vis.

Bo centralt og naturskønt i populære Hvide Sande

Hvide Sande har altid været kendt som en aktiv fiskerby, og er det stadigvæk. I dag er byen i endnu højere grad kendt for de mange muligheder, man har som besøgende gæst i byen.

Med feriehus ved den idylliske fjordhavn er der utroligt mange muligheder inden for 500 meter; der er Kabelpark, hvor I kan prøve kræfter med vandski og wakeboard, byen med mange restauranter og butikker. 

Det siger vores gæster om sommerhuset F4913

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches Haus für 2 Personen. Der Boden mit den zwei weiteren Schlafplätzen ist für die "ältere Generation" schlecht nutzbar. Toll ist die Isolierung des Hauses, selbst Ende Februar immer gemütlich warm, Energieverbrauch für eine Woche mit zwei Leuten 50€, dass ist perfekt. Schöne neue Terrasse, die liebevoll gestaltet wurde. Insgesamt ist das Haus empfehlenswert

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr geschmackvoll und gemütlich eingerichtetes Haus mit neu gestalteter Terrasse, die komplett umschlossen ist, sehr praktisch, falls man mit einem Kleinkind unterwegs sein sollte. Die Lage am Tyskerhavn ist genial, man ist zu Fuss schnell bei diversen Einkaufsmöglichkeiten, dem Hafen oder Strand in Hvide Sande. Im September bei 14 bis 17 Grad mussten wir nicht heizen, das Haus scheint sehr gut gedämmt zu sein. Die Küche ist sehr gut ausgestattet, Besteck und Geschirr ist zahlreich vorhanden. Unser kleiner Kritikpunkt ist, dass aktuell nur 2 Müslischalen vorhanden sind und wir gerne in der kälteren Jahreszeit (falls man da untersegs sein sollte) eine Mikrowelle hätten, um sich Körnerkissen aufzuwärmen. Die ist leider nicht vorhanden. Allerdings ist das jammern auf sehr hohem Niveau, denn alles andere am und ums Haus herum war genau richtig. Wir werden auf jeden Fall das Haus gerne nochmals mieten, denn wir haben uns hier sehr wohlgefühlt.

DE
D.
sagde , Osterode

Kleines gut ausgestattetes und gemütliches Ferienhaus das keine Wünsche offen lässt.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 100
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...