Idyllisk og charmerende feriehus i Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon

Æ Gammel Havn 37, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4965
2 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Æ Gammel Havn 37 er et lille rødt og charmerende hus, beliggende ved den hyggelige fjordhavn ‘Tyskerhavnen’ i Hvide Sande. Feriehuset kan rumme 2 personer og er således perfekt til en romantisk ferie i autentiske omgivelser og med alting indenfor gåafstand – strand, shoppingmuligheder og restauranter.

Lyst og autentisk lille hytte ved fjordhavnen

Denne charmerende lille fiskerhytte er godt placeret midt i Hvide Sande og indrettet med lyst og moderne inventar. Køkken og stue er i åben forbindelse og kigger man op, er der her lavet en lille hyggekrog med tv og lænestole. Der er ingen danske kanaler i huset. 

Heroppe er der lagt op til afslapning og tv-hygge i de gode lænestole. Nedenunder er her placeret en sofa – så imens konen snitter i køkkenet, kan du slænge dig i sofaen, skænke vin i glassene eller tænde op i grillen udenfor, på den lille hyggelige træterrasse, som er placeret lige udenfor køkkenet. Herude er der plads til de lange sommeraftener, med den smukke udsigt udover havnen. 

Hvide Sande byder bl.a. på shopping, surfing og fiskeri

Hvide Sande er placeret helt ud til Vestkysten, og er meget populær, da byen kan lokke forskellige turister til. Byen er kendt for dens fiskeri og de gode friske fisk. I byen kan man også shoppe rundt i butikkerne, og her er også nogle specialbutikker med bl.a. øl og vin.  Er man til den aktive ferie, er her også nogle surf spots og der er også anlagt en kabelbane, hvor man kan stå på vandski og wakeboard. Der findes desuden også cykelsti til Søndervig og til Bjerregård.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset F4965

DE
D.
sagde , Deutschland

klein & fein für einen schönen Urlaub, hier konnten wir nach unseren spannenden Tagen uns gut zurückziehen und die Ruhe genießen, das Haus ist mit viel Liebe eingerichtet und die Ausstattung ist neuwertig

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus fur 2 Personen, nicht für Gehbehinderte geeignet. Lage toll, Ausstattung toll und Ausblick ein Traum

DE
D.
sagde , Huefingen

Sehr schönes, mit viel Liebe eingerichtetes Ferienhaus. Es ist alles vorhanden, was benötigt wird. Ein Platz an dem man sich wohl fühlt. Einfach toll.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 100
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...