Dejligt byhus med udespa og infrarød-sauna kun 250 m til havet

3
icon
icon
icon

Vinbjergvej 7, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4991
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Bo centralt i Hvide Sande i dette skønne byhus. Huset er 99 m² og indrettet med inferød-sauna, 2 soverum, 1 hems og 2 badeværelser med bruser. I alle soverum er der placeret en dobbeltseng. Feriehuset er fordelt over 3 plan og rummer alt det, man kan forvente af et byhus. Her er egen have med udespa, en skøn træterrasse i højde og plads hele 6 personer.

Bo komfortabelt 

Vinbjergvej 7 er blevet renoveret i 2019. I dette hyggelige feriehus finder I et flot lyst køkken med opvaskemaskine, induktionsovn og køleskab med separat fryser. Køkkenet er i åben forbindelse til stuen, som ligeledes er dejlig lyst. Stuen har en hyggelig sofakrog med flotte farver og her er også placeret en dejlig lænestol, hvor du kan nyde morgenkaffen med benene oppe og lade ferieroen sænke sig. Feriehuset indeholder 2 soverum og 1 hems med sovepladser – alle værelserne er med dobbeltsenge. Haven har plads til børnenes leg – I kan spille en gang fodbold eller måske vil børnene udfordre jer til en gang vikingespil? Udespaet hitter sikkert både hos voksne og børn. Infrarød-saunaen byder på varme, når det er koldt eller efter en dukkert i vesterhavet.

På ferie i Hvide Sande

Når I bor centralt i Hvide Sande, vil I kunne mærke det pulsende byliv og fornemme det rolige folkefærd i byen. Hvide Sande byder på mange forskellige oplevelser. I kan tage en dag på shoppetur, I kan tage på fiskeauktion eller selv tage ud at fiske. Her er også mulighed for, at tage en tur i svømmehal eller smutte en tur i havet. Skal der ske lidt sjovt, så smut ned til kabelbanen og prøv en tur på vandski eller wake-bord, tag med traktor på ravjagt eller på sejltur fra havnen. Måske vil I også en tur til Søndervig, som også byder på shopping, strand og gode restauranter, så er her kun ca. 12 km.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4991

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes Ferienhaus das so gut wie keine Wünsche offen lässt. Hervorragend für Familien geeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super ausgestattet und sehr durchdacht. Dass das Grundstück eingezäunt ist, ist super mit kleinen Kindern. Die Treppen sind sehr steil und ggf. für kleine Kinder oder ältere Menschen schwierig.
Wir haben uns wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet alles, was man benötigt und ist super für Kinder ausgelegt. Es gibt ein vernünftiges Reisebett mit Kinderbettwäsche, Kinderspiele und Kindergeschirr. Der Whirlpool ist blickgeschützt und kann mit dem Sonnenschirm verschattet werden. Die Deckenhöhe im Keller sowie im oberen Schlafzimmer ist sehr niedrig. Die Treppen sind relativ steil und eng. Das Ferienhaus ist nicht Rollstuhl-geeignet. Ansonsten ist es sehr liebevoll eingerichtet und der Wohn-Esszimmer-Küchenbereich ist optimal für Familien!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:99 / 424
Renoveret / Byggeår:2019 / 1953

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...