Hyggeligt feriehus med skøn terrasse og god beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Holmsland Klitvej 11, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F5382
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et “ægte” feriehus, der emmer af hygge, afslapning og kvalitetstid med dem, du holder allermest af. På den afskærmede terrasse kan du nyde beliggenheden i den smukke natur, og tæt på feriehuset har du både indkøbs- og aktivitetsmuligheder.

Hyggeligt feriehus til afslapning og samvær med familien

Feriehuset er helt ideelt til familien, der trænger til en lille pause fra hverdagen. Køkkenet, stuen og spisestuen er i åben forbindelse, så I har mulighed for at nyde tiden med hinanden, selvom der både ses tv, spilles spil og laves mad.

Og i huset er der også en sauna, hvor du kan sidde og nyde en kølig drink og bare slappe helt af.

Nyd omgivelserne og den friske havluft på terrassen

Fra stuen er der udgang til den dejlige afskærmede terrasse, hvor du kan nyde de gode solskinsdage. Her er der både havemøbler og liggestole, så bekvemt kan sidde og fordybe dig i en god bog. Og om aftenen kan du tænde op i grillen og tilberede et lækkert måltid sammen med familien.

God beliggenhed i smuk natur, men stadig tæt på Hvide Sande

Feriehuset ligger lidt udenfor Hvide Sande, så du har den smukke natur med marehalm omkring dig. Og Vesterhavet ligger ikke længere end en god gårtur fra huset. Men ønsker du en nemmere adgang til stranden, findes den både ved Syd- og Nordmolen i Hvide Sande.

Derudover er der gode indkøbsmuligheder i Hvide Sande, og et besøg på den hyggelig havn er et must.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2010 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...