Dejligt feriehus hver langt fra hav eller indkøb i Hvide Sande

3
icon
icon
icon

Holmsland Klitvej 11, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F5382
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et “ægte” feriehus, der emmer af hygge, afslapning og kvalitetstid med dem, du holder allermest af. På den afskærmede terrasse kan du nyde beliggenheden i den smukke natur, som desuden også ligger nær hav, fjord samt indkøbs- og aktivitetsmuligheder.

Hyggeligt feriehus til afslapning og samvær med familien

Feriehuset er helt ideelt til familien, der trænger til en lille pause fra hverdagen. Her er plads til seks feriegæster og en hund. Planløsningen byder på tre gode soverum, et fint badeværelse og en separat sauna. Her kan I sidde og slappe helt af og blive varmet igennem efter en tur på vandet.

Samlingspunktet bliver det hyggelige og rummelige alrum, med loft til kip. Her er køkkenet, stuen og spisestuen er i åben forbindelse, så der er mulighed for at nyde tiden med hinanden, selvom der både ses tv, spilles brætspil og laves mad. Rummet kan I med fordel varme op med den energibesparende varmepumpe eller tænde op i brændeovnen, der især er skøn på de køligere dage. Fra stuen kan I også slå dørene op ud til den solskinsrige terrasse.

Nyd omgivelserne og den friske havluft på terrassen

Fra stuen er der udgang til den dejlige afskærmede terrasse, perfekt til de gode solskinsdage. Her er der både havemøbler og liggestole, så bekvemt kan sidde og fordybe dig i en god bog. Og om aftenen kan du tænde op i grillen og tilberede et lækkert måltid sammen med familien.

Her er også tænkt på familiens mindste med både gynger og sandkasse.

Smuk natur og rolige omgivelser, men tæt på Hvide Sande

Feriehuset ligger i den nordlige del af Hvide Sande i et uforstyrret område, hvor marehalmen flagrer i vinden. Hverken Vesterhavet eller Ringkøbing Fjord ligger længere end en gåtur fra sommerhuset. Ringkøbing Fjord er perfekt for surfere, om man er til windsurfing, kabelbane eller hyggelige gåture med hunden. Fra Syd- og Nordmolen i Hvide Sande finder I de perfekte badestrande.

På sydsiden i Hvide Sande kan I udforske det spændende havnemiljø. Her finder I også hyggelige caféer og har mulighed for at besøge de lokale butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset F5382

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus, es hat an nichts gefehlt außer ein Spigel…Es ist sehr gemütlich in Wohnzimmer Küche Bereich. Das Schlafzimmer mit dem Doppelbett war für 2 Erwachsene sehr klein. Es war alles da, was man benötigt.Wir konnten auch die Sauna nutzen die war Super. War alles gut gepflegt. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage und der Zustand des Ferienhauses erfüllen alle Ansprüche, die man als Besucher erwartet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, gemütliches und gepflegtes Haus. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden es immer wieder buchen. Der große freie Platz vorm Haus lädt zum Fussball – oder Badminton spielen ein. Das Ehebett bzw. das ganze Elternzimmer ist vielleicht etwas klein aber reicht zum schlafen eigentlich aus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2010 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...