Dejligt sommerhus med spa og sauna

3
icon
icon
icon

Holmsland Klitvej 9, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F5792
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Tæt på hav og fjord på en uforstyrret grund i udkanten af Hvide Sande ligger dette dejlige sommerhus med spa og sauna. Huset er moderniseret i 2005 og fremstår lyst og velholdt. Her kan en familie på 6 nyde ferien i fulde drag.

Hvide Sande – byen mellem hav og fjord

Byen midt på den smalle landtange mellem det til tider barske Vesterhav og den rolige Ringkøbing Fjord. Her er plads til alle; unge og gamle, lystfiskere og surfere, livsnydere og aktive sportsfolk. Snup en tur med det smukke skib Maja (bramsejlskonnert) og mærk havet tæt på eller gå en tur på havnen og få en god snak med de lokale fiskere. Læs mere om Hvide Sande her.

Ferie med sauna og spa

Et dejligt sommerhus på en uforstyrret grund lige i udkanten af Hvide Sande med både sauna og spabad. Huset råder over 3 gode værelser, 2 med dobbeltsenge og 1 værelse med køjeseng. Nyd et par timers forkælelse i spaen eller saunaen og mærk, hvordan kroppen slapper af efter en lang tur ved Vesterhavet. I stuen som ligger i åben forbindelse med køkkenent og spisestuen, kan mange timers hygge med familien tilbringes. Tænd op for brændeovnen og varmen vil strømme igennem hele huset. Et godt sommerhus med mange moderne bekvemmeligheder såsom smart-tv, internet, Chromecast, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler osv.

Dejlig indhegnet terrasse

Nyd sommerdagene på de to, skønne terrasser, her er der stort set altid mulighed for at sidde i læ. Tag grillen frem og tilbered din frokost eller aftensmad, imens du nyder et glas vin eller et glas kold øl.

Et godt udgangspunkt for en god ferie i Hvide Sande.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 3.200
Renoveret / Byggeår:2005 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...