Dejligt træhus med pool og komfort

3.5
icon
icon
icon
icon

Lyngsletten 23, Klegod

- Sommerhusnr.: H0262
8 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 17
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Med dette dejlige træhus, der ligger på Lyngsletten i Klegod, er du ikke afhængig af vejret. Her er der nemlig altid badevejr i den 17 m2 store pool. Slip roligt ungerne løs, og læn dig tilbage og nyd ferien.

Træhus med fokus på komfort

Mange forbinder ferie ved Vesterhavet med et dejligt sommerhus, hvor familien eller vennerne er samlet om gode middage, grill på terrassen, samtaler og hygge foran brændeovnen. Dette sommerhus har alle de kvaliteter, der hører et rigtigt godt sommerhus til. Huset er det perfekte valg for dig, som gerne vil have et sommerhus i en høj standard og med fokus på komfort. Huset har 4 soverum, 2 badeværelser med gulvevarme og gratis, trådløst internet.

Badevejr hver dag i poolen

I husets wellness-afdeling finder du en 17 m2 stor pool, spabad og sauna. Dine unger vil elske at plaske rundt i vandet, og I er derfor garanteret timevis af underholdning uden at være afhængige af, om vejret er godt eller skidt.

Huset har et dejlig stort spise- og opholdsrum, hvor I kan være samlet, slappe af og gøre lige det, I har allermest lyst til – og stadig være sammen. Huset ligger på en dejlig plænegrund, som også kan bruges til leg. Der er både gynge og sandkasse til de mindste børn.

Er du til Vesterhav og sand mellem tæerne?

Området omkring Klegod byder på aktiviteter for enhver smag. For naturelskere og aktive gæster er der rigtig meget at komme efter. Du kan få sand mellem tæerne ved Vesterhavet eller pulsen op på vandet med vandsport i alle afskygninger. Du kan også slappe af med en vandre- eller cykeltur på hedesletterne. Eller hvad med et spil golf på golfbanen nær Søndervig?Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155 / 3.400
Renoveret / Byggeår:2010 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...