Flot og moderne sommerhus med udesauna og udebruser

4
icon
icon
icon
icon

Vestklitvej 29, Klegod

- Sommerhusnr.: H5159
8 pers.
Antal personer
840 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette moderne sommerhus er renoveret i 2022 og kan rumme 8 personer fordelt på 4 soveværelser. Feriehuset ligger på en smuk naturgrund omringet af de vestjyske klitter. I dette feriehus må I endda også medbringe 1 husdyr, så jeres bedsteven også kan holde ferie sammen med jer. Derudover har sommerhuset også både udesauna og udebruser.

Moderne feriehus med stilfuld og lys indretning

Feriehuset på Vestklitvej 29 er særligt moderne med sin stilrene og smagfulde indretning. Fra de store vinduer i alrummet er et særligt godt lysindfald, der gør rummet lyst og åbent. I det flotte hvide køkken kan I samles om fælles madlavning og lade opvaskemaskinen klare den følgende opvask. I kan herefter slå jer ned i den behagelige store sofa eller spille brætspil ved spisebordet. Med den tændte brændeovn i baggrunden og dens knitren inviterer det til samvær og hygge. I kan også varme sommerhuset op med den energibesparende luft til luft varmepumpe.

Sommerhuset indeholder 4 gode og lyse soveværelser samt 1 flot badeværelset med gulvvarme. Der er også både vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset, så I altid kan have rent og tørt tøj klar.

Stor, åben og afskærmet træterrasse med udesauna samt udebruser

Fra stuen er der udgang til sommerhusets store træterrasse, som omringer feriehuset. Terrassen er både åben og afskærmet, så I også kan sidde i læ. Til de små er der både sandkasse samt gynge, så de også kan more sig og holde sig beskæftigede, imens de voksne kan slå sig ned på en liggestol og nyde solens stråler.

Fra sommerhuset er der blot 840 meter til Vesterhavet, hvor I kan tage en forfriskende dukkert og derefter skynde jer tilbage til feriehusets varme udesauna. I kan også skylle saltvandet af under sommerhusets udebruser.
Om aftenen kan I finde grillen frem og tilberede en smagfuld middag, og er vejret godt, kan I nyde denne middag på terrassen i sommerhusets havemøbler.

Indkøbsmuligheder og aktiviteter i Søndervig og Hvide Sande

Fra feriehuset er der blot 4 kilometer til nærmeste indkøbsmuligheder i feriebyen Søndervig. Her er der også et hav af shopping muligheder samt restauranter, hvor I kan nyde en lækker middag. I kan også besøge Søndervig Sandskulpturfestival og se de smukke skulpturer lavet af sand eller tage på bunkerstur ved Houvig.

Kører I i stedet mod syd, kan I besøge turistbyen Hvide Sande. Her er der også forskellige indkøbs- og shopping muligheder samt restauranter og caféer med udsigt til Hvide Sande Havn. I Hvide Sande kan I besøge Kabel Parken, hvor I kan stå på vandski og wakeboard eller prøve forskellige vandsport ved West Wind. Vil I hellere på museum, kan I besøge Fiskeriets Hus og lære en masse om Hvide Sandes historie samt se og røre ved en masse af de fisk, man kan finde i fjorden og havet nær Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5159

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, vollständig renoviertes Ferienhaus, dass sehr modern, geschmackvoll und gemütlich eingerichtet ist. Die großen Fensterfronten ermöglichen einen schönen Ausblick auf die Natur und Umgebung des Hauses und sorgen im Haus jederzeit für wunderschöne Lichtverhältnisse. Auch die Terassen bieten viele gemütliche Sitzmöglichkeiten, wobei für verschiedne Wetterverhältnisse vorgesorgt wurde. Wer nicht unbedingt ein Whirlpool und ein großes Bad sucht, wird sich im Ferienhaus sofort „Hygge“ fühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles und neues Ferienhaus mit vollständiger Ausstattung und vielen Sitzgelegenheiten außen für jedes Wetter.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist in den Dünen sehr schön gelegen. Es ist sehr freundlich eingerichtet und bietet viel Raum zum entspannen. Die Glasfront bietet ein weiten und offenen Blick.

VG

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:87 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2022 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...