Feriehus m. hems og gode terrasser 150 m. fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 96, Klegod

- Sommerhusnr.: H5187
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Skønt feriehus til familien, der ønsker en afslappende ferie med et strejf af luksus. På det store badeværelse er der både spabad og sauna, der indbyder til et par wellness-stunder. Og på de gode terrasser kan du nyde solen og den friske havluft med en kølig drink indenfor rækkevidde.

Skønt feriehus med en flot indretning og hyggelig hems til børnene

Feriehuset er flot, praktisk og hyggeligt indrettet, så du her har de rette elementer til en vellykket og afslappende ferie. Køkken/alrum og stue er i åben forbindelse, så du har kan være sammen med familien, uanset om nogle laver mad, mens andre ser tv, eller om I alle samles om et spil. Og hele vejen rundt er der store flotte vinduer, der sørger for et godt lysindfald samt en skøn udsigt til naturgrunden.

Der er fire rummelige soverum med indbyggede skabe, så du opbevaringsplads til din bagage. Og så er der en hyggelig hems, hvor børnene kan lege eller se en god film.

Dejlige åbne terrasser, hvor solen, udsigten og havluften kan nydes

Der er to dejlige åbne terrasser omkring feriehuset, så du har god mulighed for at sidde ude og nyde ferien, læse en god bog eller nyde udsigten over naturgrunden og den smukke natur i området.

Hen under aften vil du sikkert tænde op i grillen og samle familien til et lækkert måltid i det fri. Og for de mindste er der en sandkasse lige ved siden af terrassen, hvor de kan sidde og lege under opsyn.

Kort afstand til Vesterhavet og stranden

Fra feriehuset har du kun 150 meter ned til Vesterhavet og dets skønne sandstrand. Her elsker store såvel som små, hunde såvel som mennesker at gå lange ture langs vandet, lege i sandet eller bare at sidde og beundre udsigten over vandet. Sådan en tur ved stranden gør underværker for den stressede krop – især hvis den afsluttes med lidt varmt at drikke foran brændeovnen eller i spabadet og saunaen.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5187

D.
sagde , Danmark

Super husSoverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...