Stråtækt feriehus i Klegod med spa, stor have og hund tilladt

3
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 30, Klegod

- Sommerhusnr.: H5449
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
1 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsø Ferievej 30 er der lagt op til en rigtig hyggelig ferie i det vestjyske. Det stråtækte hus med sin hvide facade og sin store have oser af charme, og indvendigt byder de lyse træfarver jer varmt velkommen. Hund er tilladt, og I finder en ekstra lille wellness-hemmelighed på badeværelset!

Masser af charme og åbne omgivelser – med ekstra wellness

Lyse træfarver, skarpe kontraster og øje for detaljen – indretningen på Nordsø Ferievej kan hurtigt beskrives. Der er skruet op for charmen i de åbne omgivelser, hvor loftet er åbnet i kip, og solide træbjælker pynter ekstra og giver det sidste touch af klassisk sommerhusstil. Her vil I hurtigt føle jer hjemme.

Det åbne alrum lader stue, køkken og spiseafdeling smelte sammen i ét, og her kan samvær og nærvær blive sat i centrum. De store vinduesfronter inviterer solen indenfor, og I får samtidig udsigt til terrassen og den vestjyske natur.

På badeværelset gemmer sig en ekstra lille wellness-hemmelighed i form af et spabad. Efter en dejlig dag i den friske havluft findes der intet bedre end at læne sig tilbage i varmen og lade batterierne op til endnu en oplevelsesrig feriedag.

Afskærmet terrasse og stor have med plads til leg

Fra stuen kommer I ud på den afskærmede terrasse, og herfra videre ud i den store have med gyngestativ og sandkasse. Her har børnene (og hunden) deres helt egen legeplads, men I læner jer tilbage i liggestolene med en god bog og en kold drink.

Beliggenheden i Klegod byder på smuk natur, så langt øjet rækker, og kort vej til den brede sandstrand. Her er der altså dømt rigtig badeferie, når vejret tillader det, og underholdningen er garanteret for både store, små og firbenede feriegæster.

Både Søndervig og Hvide Sande ligger kun en kort køretur væk, og her står masser af butikker, lækre spisesteder og andre oplevelser klar til at byde jer velkommen i ferielandet.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5449

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches kleines Haus für 2 Erwachsene mit evtl. einem Kind und Hund.
Für mehrere Personen etwas zu beengt.
Die geschlossenen Terrassen sehr praktisch. Das Wohnzimmer gemütlich und das Badezimmer auch sehr schön und groß.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr liebevoll eingerichtet ,es fehlt an nichts .
Man merkt das hier regelmäßig viel Geld in die Instandhaltung investiert wurde. Das süße Reetdachhaus hält optisch wie von innen was man sich von einem gemütlichen Winterurlaub verspricht.
Es ist ein Ort an dem man sich vom ersten Moment an sehr wohl fühlt !

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, einfaches Ferienhaus auf großem Naturgrundstück. Die Einrichtung ist freundlich mit einem spektakulären Sofa. Der Strand ist zu Fuß etwa 20 Minuten entfernt.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:66 / 2.188
Renoveret / Byggeår:2016 / 1972

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...