Charmerende feriehus på afskærmet stor naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Vestklitvej 38, Klegod

- Sommerhusnr.: H5521
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus er det helt rigtige, hvis I gerne vil tilbringe en rolig og afslappet ferie ved Vesterhavet. Det ligger godt beskyttet på en naturgrund og her er I helt uforstyrrede. Udstyret til 6 personer og også familiens hund kan medbringes. Ved feirehuset er det ogås muligt at lade sin el-bil.

Hyggelig indretning til 6 personer

Huset er bygget i 1979 og er meget velholdt og hyggeligt indrettet. De lyse vægge og lofter får huset til at virke stort og venligt og man kommer hurtigt til at føle sig hjemme.

Det godt udstyrede køkken står i åben forbindelse med stuen og udgør på den måde ét stort rum, hvor hele familien kan samles om aftenen omkring fælles madlavning eller brætspil, mens musikken strømmer fra DAB-radioen. Udenfor er der også monteret et ladestik til el/hybrid biler med 220/380 v.  

I kan desuden tænde op i brændeovnen, som sørger for en endnu hyggeligere stemning. De 6 sovepladser er fordelt på 3 soveværelser; to værelser med hver to enkeltsenge og ét med dobbeltseng.

Dejlig grund med rolig beliggenhed

Huset ligger afskærmet og I kan opholde jer uforstyrret udenfor på den 2000m2 store grund eller på den skønne, overdækkede terrasse. Til de mindste er der desuden en gynge og både havemøbler og 2 grills (gasgrill og kuglegrill) hører til standardudstyret.

Huset ligger i det rolige naturområde Klegod mellem de kendte feriebyer Hvide Sande og Søndervig. Det er et dejligt område, som er ideelt for familier med børn. I Hvide Sande og Søndervig finder I gode indkøbsmuligheder, restauranter og aktiviteter for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5521

DE
D.
sagde , Winsen (luhe)

Gemütliches Ferienhaus. Es ist alles vorhanden was man braucht. Kurzer Weg zum Strand und zum Bäcker.
Super sind die Fahrräder die man benutzen darf. Danke dafür.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles in allem sehr durchdacht, es ist eine Harmonie in dem Haus. Der Ofen heizt gut, auch wenn das Holz extrem teuer geworden ist. Es ist schön, dass es einen Raum fürs Holz gibt, entweder man kauft es beim Eigentümer, oder man kann seinen eigenes Holz dort lagern. Auch gibt es noch ein Häuschen, indem man Fahrräder oder ähnliches abstellen und auch verschließen kann.
Es gibt die Möglichkeit das E-Auto aufzuladen, allerdings nur mit dem ganz normalen Strom, es gibt leider keine Vergünstigung durch Solarzellen auf dem Dach.
Die Wärmepumpe heizt das ganze Haus gut auf, das es nicht zu groß ist. Die Terrassen sind alle prima, vorm Wohnzimmer sogar komplett abgeschlossen, gut für Familien mit Kindern oder und mit Hunden.
Das Haus liegt etwas verborgen, nicht sehr einsehbar, durch die Bäume aussen herum.
Wir waren begeistert.
Die Küche läßt keine Wünsche offen, vielleicht wäre eine Küchenwaage zum Backen ganz toll.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus wo man sich wohlfühlen kann.Die Küche ist gut ausgestattet. Es fehlt an nichts.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.001
Renoveret / Byggeår:2019 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...