Hyggeligt sommerhus med brændeovn på lækker klitgrund

3
icon
icon
icon

Havklitvej 56, Klegod

- Sommerhusnr.: H5632
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Lidt sydligt for Søndervig midt imellem fjord og hav ligger dette hyggelige ikke-ryger-hus på en dejlig klitgrund. På Havklitvej 56 i Klegod er der plads til, at op til 6 personer kan slappe af og rigtigt holde ferie.

Dejligt lyst og indbydende feriehus

Smart indrettet med store vindueselementer, lyse vægge og lofter, moderne elementer og de klassiske møbler vil I med det samme føle jer rigtigt godt tilpas i dette feriehus. I køkkenet, som er åbent mod stue-alrummet, kan I nemt trylle lækre måltider og om efteråret, når vestvinden suser om huset og rusker i marehalmen, sørger husets brændeovn for ekstra varme og hyggestemning.

Fra stuen har I direkte udgang til den dejlige afskærmede og overdækkede terrasse, hvor I også på regnvejrsdage kan nyde den friske havluft. Naturligvis har I også en åben terrasse, hvor I kan slappe af på de gode havemøbler og nyde solen, imens de små hygger sig på husets gynger eller bygger slotte i sandkassen.

Vestkysten – ferie mellem hav og fjord

Et smut ned af vejen og over klitterne og så står I på den skønneste strand ved Vesterhavet, som hver dag præsenterer sig fra en anden side, – nogen gange blødt og tungt og andre gange vildt med larmende skumsprøjtene bølger. En lang gåtur ved havet er til enhver årstid en fantastisk oplevelse og skønt for både krop og sjæl.

Fiskerbyen Hvide Sande, den charmerende ferieby Søndervig og den historiske handelsby Ringkøbing er alle et besøg værd. Her er der masser af gode spisesteder og shopping-muligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5632

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt sommerhus med fin overdækket terrasse i gåafstand til stranden. Huset og møblerne er i fin stand – veludstyret køkken.

D.
sagde , Vejen

Et rigtig dejlgt og lækkert hus. Super fint udstyret. Ligger i et stille område uden trafik. Fin afstand til vandet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2018 / 2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...