Sommerhus i Søndervig med udestue og aktivitetsrum

4
icon
icon
icon
icon

Sand Holms Vej 7, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0050
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Kun 400 meter fra det brusende Vesterhav på Sand Holms vej 7, finder I dette velindrettede sommerhus med afskærmet og lukket terrasse. Indretningen er gennemført og gør, at I straks vil føle jer hjemme og kan nyde tiden med familien midt i den skønne vestjyske natur. Husets udestue og aktivitetsrum med billard, bordtennis og dart sikrer underholdning for alle, året rundt. Hunden er naturligvis også velkommen!

Sommerhus med spabad og 2 badeværelser

Dette sommerhus råder over 3 soveværelser, 2 badeværelser og en lækker udestue, der kan bruges året rundt. I stuen kan I sætte jer til rette med en god bog og nyde flammerne i brændeovnen.

Det ene af de to lyse badeværelser er udstyret med et lækkert spabad. Her kan du nyde boblerne i din egen wellnessoase.
Dagens små luksus er også indtænkt i husets faciliteter. Både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler gør hverdagen i sommerhuset lige det nemmere.

Aktivitetsrum med billard, bordtennis og dart

Et klart highlight for dette sommerhus er aktivitetsrummet, hvor I kan spille mod og med hinanden dagen lang. Her skabes mindeværdige stunder, som I kan snakke om i mange år endnu.
Alt i alt er der plads til, at I 6 personer og jeres hund kan nyde en afslappende og oplevelsesrig ferie på Sand Holms vej 7 i Søndervig.

Lukket og afskærmet terrasse – perfekt for småbørnsfamilier

De skønne og solrige dage kan nydes på husets lukkede og afskærmede terrasse. Tag en lur på udendørs-hjørnesofaen, nyd jeres aftensmad ved havebordet eller nyd solen på en af liggestolene. Udelivet kan nydes i lige så høj grad som livet indendørs!

På græsplænen ved huset er der både et gyngestativ og en sandkasse, så de små i familien heller ikke skal kede sig. Den største sandkasse i Danmark ligger kun en 400 meters gåtur fra huset. Den kilometerlange sandstrand byder på oplevelser året rundt. Måske I er så heldige at finde et stykke rav?

Friskbagte rundstykker om morgenen skal der også til på en sommerhusferie. Heldigvis ligger bageren kun lidt over en kilometer fra huset, i centrum af Søndervig. Badebyen Søndervig byder også på talrige butikker, et stort supermarked og gode aktiviteter for hele familien.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...