Moderne feriehus ved Vesterhavet med spa og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 409, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0055
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Lodbjergsvej ved Søndervig finder du dette super dejlige og moderne feriehus i topklassen. Huset ligger tæt ved Vesterhavet og er perfekt for familien, der gerne vil have masser af udstyr, spa og sauna-faciliteter og bo i gåafstand til Vesterhavet.

Flot og moderne feriehus ved Vesterhavet

Indretningen af feriehuset er helt i top. Den moderne og stringente stil skaber i kombination med bløde materialer som tekstil og læder et moderne og varmt look i indretningen. Feriehuset har tre rummelige og lyse soverum og en praktisk hems, som ungerne vil elske af lege på eller familiens teeanager kan trække sig tilbage til for at surfe på det gratis, trådløse internet. Huset byder samtidig på masser af moderne udstyr, som du kan forvente af et hus i topklassen. Huset er desuden røgfrit.

Slap af i spa og sauna efter en aktiv dag i det fri

Har kroppen brug for at blive masseret igennem efter en lang og måske aktiv dag i det fri? Så hop en tur i spabadet og nyd roen i det varme vand. Eller bliv varmet op i den dejlige sauna efter en lang skøn gåtur langs stranden.

På en stor plænegrund med volley-bane

Huset har en delvist overdækket terrasse, som forlænger dine sommerdage ude. Her kan du nyde en lækker frokost i det fri eller hygge med familien over et lækkert måltid mad. Den store plæner, der omkranser huset har både volleyball-bane og masser af muligheder for timevis af leg og hygge. Huset ligger desuden meget tæt på vandet.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0055

D.
sagde , Danmark

Meget dejligt feriehus, stort og lyst og god plads. Meget dejligt køkken med alle de ting der hører sig til.
Skøn beliggenhed.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:119 / 1.366
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...