Familieferiehus med dejlig, afskærmet terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 77, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0110
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus på Hjelmevej 77 ligger tæt ved den populære badeby Søndervig. Sommerhuset er et godt valg til børnefamilien, der gerne vil bo tæt på Søndervig i et pænt og klassisk sommerhus med en brændeovn. Her finder I alt hvad I har brug for, for at få en god ferie. Sommerhuset passer perfekt til børnefamilien eller parret, og her kan I også medbringe et enkelt kæledyr. Hertil er den afskærmet og lukkede terrasse også perfekt. Her kan I tilbringe masser af kvalitetstid sammen på de gode sommerdage.

Indretning med plads til afslapning

Sommerhusets hjerte er det store opholdsrum, hvor køkken, spiseplads og stue smelter sammen til ét. De hvide vægge og lofter af træ gør pladsen i sommerhuset let og luftig. Huset har tre lyse soverum og plads til i alt 6 personer. Møblerne er pæne og behagelige at sidde i. Her kan I smække fødderne op og nyde feriens ro, efter en lang dag hvor I har udforsket en lokalområdet. I ville også kunne tænde op i husets brændeovn, der altid er garant for at skabe varme og hygge. Vær dog OBS på, at brændeovnen ikke kan benyttes ved stormvejr. Husets sauna lægger også op til lidt ekstra lækker afslapning.

Dejlig afskærmet og lukket terrasse

Fra stuen har I direkte adgang til den dejlige, afskærmet og lukkede terrasse, hvor I kan solbade uforstyrret eller nyde en lækker frokost i skyggen. Der er desuden både havemøbler, liggestole, grill, sandkasse og gynge, som I frit kan benytte. Her kan børnene også leget helt uforstyret, mens forældrene nyder et glas vin i sommersolens stråler. En uge her i selskab med venner eller familie, giver fornyet energi til at tage hul på hverdagen igen.

Midt i et attraktivt ferieområde

Sommerhuset ligger på en stille sidevej i dejlige naturomgivelser, og den korte afstand til Søndervig gør kun huset mere attraktivt, samtidig med at området er et populært valg for børnefamilier, der gerne vil bo tæt på Søndervigs mange aktiviteter og shoppingmuligheder. I Søndervig finder I også Lalandia, hvor jeres indre vandhunde kan slå sig løs i Aquadomet, sende børnene ud og lege i Monky-Tonky legelandet eller I kan spille et spil padeltennis. Sommerhuset er bare perfekt til en større børnefamilie, som gerne vil bo i et pænt og velholdt feriehus, hvor afslapning er i højsæde, samtidigt med at I bor i et område rig på oplevelser og aktiviteter. 

Det siger vores gæster om sommerhuset i0110

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zu Frieden mit der Wohnung und würden da nochmal Urlaub machen. Der Service ist wie immer super, auch an Feiertagen kommt sehr schnell einer raus wenn man ein Problem hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Haus. Es ist alles vorhanden. Küche ist in einem sehr guten Zustand. Alles da, was man benötigt.
Die eingezäunte Terrasse ist genial bei kleinen Kindern. Man muss nicht ständig schauen, wo sie sind.
Für Hunde natürlich auch.
Für die Schaukel wäre Baby/Kleinkind Aufsatz wünschenswert, das aber nur als kleinen Kritikpunkt.
Ansonsten haben wir uns trotz des Wetters sehr wohl geführt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2017 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...