Familieferiehus med dejlig, afskærmet terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 77, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0110
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hjelmevej ligger tæt ved den populære badeby Søndervig. Sommerhuset er et godt valg til børnefamilien, der gerne vil bo tæt på Søndervig i et pænt og velholdt hus med en god, afskærmet og lukket terrasse.

Indretning med plads til afslapning

Husets hjerte er det store opholdsrum, hvor køkken, spiseplads og stue smelter sammen som ét. De hvide flader, træ og flotte silhuetter i indretnignen, gør pladsen let og luftig. Huset har tre, lyst indrettede soverum og plads til 6 personer. Møblerne er pæne og behagelige at sidde i. Her kan du smække fødderne op og nyde feriens ro. Vær OBS på kun at benytte brændeovnen når det ikke blæser for meget. 

Dejlig afskærmet og lukket terrasse

Fra stuen har I direkte adgang til en dejlig, afskærmet og lukket terrasse, hvor I kan solbade uforstyrret eller nyde en lækker frokost i skyggen. Der er desuden både havemøbler, liggestole, grill, sandkasse og gynge, som I frit kan benytte. En uge her i selskab med venner eller familie, giver fornyet energi til at tage hul på hverdagen.

Midt i et attraktivt ferieområde

Huset ligger på en vej i stille omgivelser, og den korte afstand til Søndervig gør, at området er et populært valg for børnefamilier, der gerne vil bo tæt på Søndervigs mange aktiviteter og shoppingmuligheder. Perfekt til en større børnefamilie, som gerne vil bo i et pænt og velholdt feriehus, i et område rigtigt på oplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0110

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und teilmodernes Ferienhaus, würden es jeder Zeit wieder für unsere 5 köpfige Familie buchen

DE
D.
sagde , Dortmund

Das Haus war sehr gemütlich eingerichtet.
Geschirr und Besteck war ausreichend vorhanden.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes und gemütliches Ferienhaus, in dem sich 4-5 Personen wohlfühlen können (für 6 Personen gilt das nicht unbedingt), eingebettet in eine wunderbare Gegend zwischen Nordsee und Ringköbing-Fjord. Die große vollständig eingezäunte Terrasse ist ideal für einen Urlaub mit Kindern und Hunden.
Wir würden es jederzeit wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2017 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...