Velholdt feriehus med god beliggenhed tæt på stranden

4
3168
Lodbergsvej 405, Søndervig - Søg på husnr. i0157
Gæsterne siger:

I dette feriehus vil du kunne samle fornyet energi til hverdagen. Det er meget velholdt og rummeligt indrettet, og på det ene af de to badeværelser er der både spabad og sauna, der indbyder til afslapning og selvforkælelse. Det ligger centralt i Søndervig, og der er ikke langt til stranden.

Velholdt og rummeligt feriehus, hvor du kan slappe af og hygge dig med familien

Feriehuset blev renoveret i 2005, så det i dag fremstår lyst, venligt og indbydende til en dejlig ferie. Det er flot og rummeligt indrettet, så du og familien har god plads. Og to badebadeværelser i et feriehus er altid et plus – især når det ene har både spabad og sauna, hvor du rigtig kan slappe af og nyde varmen. Huset har i 2017 ydermere fået helt nye senge.

Køkkenet og spiseafdelingen er i et stort åbent rum, så hele familien rigtig kan hygge sig og spille spil, mens der også tilberedes lækkerier. Og bagefter har du måske lyst til at sætte dig godt til rette i sofaen og se en god film eller læse en spændende bog.

Dejlig central beliggenhed tæt på stranden i Søndervig

Feriehuset har en rigtig dejlig beliggenhed i Søndervig, der er et populært feriested, da det emmer af ferie og hygge, og der er kort afstand til stranden. Så når du holder ferie her, kan du nemt og hurtigt komme ned til stranden og nyde lange gåture i vandkanten eller bare sidde i sandet og nyde naturen, mens børnene bygger flotte sandslotte.

Hele vejen rundt om huset har du en dejlig lukket terrasse med flere lækroge, så også her kan du sidde ude og nyde den friske luft og omgivelserne. Den ene af terrasserne er endda afskærmet og overdækket, så intet står i vejen for en hyggelig grillaften. Og mens du slænger dig i liggestolen, kan børnene tage en rask fodboldkamp eller gynge på det opstillede gyngestativ på grunden.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0157

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus, godt indrettet, dejlig lukket terrasse, perfekt når hunden er med. Dejligt område og tæt ved stranden

D.
sagde , Danmark

Utroligt godt indrettet. Rummeligt og alligevel nærhed. Dejligt med lukket terrasse og desuden flere muligheder at finde læ. Dejligt lyst hus.Gode stier og nem tilgang til strand og by

D.
sagde , Danmark

Det var et skønt hus, og vi vil gerne leje det igenEt dejligt hus, lyst og pænt. Gode soverum, og dejligt med to badeværelser når man er flere.
Skønt at kunne have hund med
Et meget godt køkken, og der var alt hvad man kunne ønske sig.
Et hus vi meget gerne vil leje igenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2005 / 1964

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...