Velholdt feriehus med god beliggenhed tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 405, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0157
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette feriehus vil du kunne samle fornyet energi til hverdagen. Det er meget velholdt og rummeligt indrettet, og på det ene af de to badeværelser er der både spabad og sauna, der indbyder til afslapning og selvforkælelse. Det ligger centralt i Søndervig, og der er ikke langt til stranden.

Velholdt og rummeligt feriehus, hvor du kan slappe af og hygge dig med familien

Feriehuset blev renoveret i 2005, så det i dag fremstår lyst, venligt og indbydende til en dejlig ferie. Det er flot og rummeligt indrettet, så du og familien har god plads. Og to badebadeværelser i et feriehus er altid et plus – især når det ene har både spabad og sauna, hvor du rigtig kan slappe af og nyde varmen.

Køkkenet og spiseafdelingen er i et stort åbent rum, så hele familien rigtig kan hygge sig og spille spil, mens der også tilberedes lækkerier. Og bagefter har du måske lyst til at sætte dig godt til rette i sofaen og se en god film eller læse en spændende bog.

Dejlig central beliggenhed tæt på stranden i Søndervig

Feriehuset har en rigtig dejlig beliggenhed i Søndervig, der er et populært feriested, da det emmer af ferie og hygge, og der er kort afstand til stranden. Så når du holder ferie her, kan du nemt og hurtigt komme ned til stranden og nyde lange gåture i vandkanten eller bare sidde i sandet og nyde naturen, mens børnene bygger flotte sandslotte.

Hele vejen rundt om huset har du en dejlig lukket terrasse med flere lækroge, så også her kan du sidde ude og nyde den friske luft og omgivelserne. Den ene af terrasserne er endda afskærmet og overdækket, så intet står i vejen for en hyggelig grillaften. Og mens du slænger dig i liggestolen, kan børnene tage en rask fodboldkamp eller gynge på det opstillede gyngestativ på grunden.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0157

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat sowohl zum Strand als auch zum Ort eine sehr gute Lage. Die Schlafzimmer sind doch sehr klein und eignen sich eher für eine Familie mit Kindern. Schön war die abgeschlossene
Terrasse, wodurch die Kleinen nicht immer beaufsichtigt werden müssen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus Flussläufig dicht am Zentrum und am Strand gelegen.

DE
D.
sagde , Hannover

Wir waren sehr zufrieden mit dem Haus . Tolle Aufteilung , super Lage

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2005 / 1964

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (107 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...