Dejligt feriehus med skønt uderum og pavillon

3.5
icon
icon
icon
icon

P Snejkers Vej 20, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0227
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Ikke langt fra Søndervig ligger P. Snejkers Vej som en sidegade til Holmsborgvej. Det er også her, du finder dette flotte murstenshus, som er et godt valg for dig, der elsker at være ude i naturen, når du holder ferie. Huset har en dejlig terrasse og en flot pavillon, som forlænger udesæsonen.

Pænt og velholdt over alt

Alt i huset fremstår pænt og velholdt, da det løbende er blevet opdateret. Senest i 2020, hvor bl.a. stuen og køkkenet har fået en tur. Indretningen er holdt enkel, lys og med et personligt præg. Det skaber en dejlig, hjemlig stemning i huset, som er perfekt til afslapning. I vintermånederne kan du tænde op i brændeovnen og nyden lyden af knitrende træ, der varmer. Og efter en lang dag ude i den friske luft, er det oplagt at sætte sig i saunaen og få varmen tilbage i kroppen.

Nyd ferien i et sommerhus med gode udeoaser og flot pavillon

Feriehuset ligger i et dejligt, attraktivt ferieområde tæt ved Vesterhavet og midt i et utroligt flot klitlandskab. Udover beliggenheden i et naturskønt område byder huset også på et ganske særligt udemiljø, hvor der er gjort meget for at forlænge udesæsonen. Huset har en dejlig overdækket terrasse og en flot pavillon, som gør, at du kan sidde ude allerede fra det tidlige forår og til langt ud på sæsonen. Der hører naturligvis havemøbler, liggestole og grill med til uderummet, så du kan nyde ferien i fulde drag.

Søndervig har meget at byde på

Huset ligger ikke langt fra badebyen Søndervig, som har meget at byde på. Her finder du et stort udvalg af spændende butikker, sjove aktiviteter for store og små samt caféer og restauranter for enhver smag og pengepung.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0227

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gut ausgestattetes schönes Haus. Die Küche und der Wohnbereich wurden grad frisch renoviert. Wir haben uns sehr wohl gefühlt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus befindet sich in einem gepflegten Zustand und wird augenscheinlich gerade etwas renoviert. Es hat alles was man benötigt für 2 Wochen Urlaub. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns wohl gefühlt in dem Haus. Es war mit allem ausgestattet, was man braucht.
Für uns als Hundebesitzer war die eingezäunte Terrasse sehr praktisch.
Das Haus lag sehr ruhig am Ende der Straße.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 2.156
Renoveret / Byggeår:2006 / 1989

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...