Dejligt feriehus med brændeovn, uderum og pavillon

4
icon
icon
icon
icon

P Snejkers Vej 20, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0227
7 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ikke langt fra Søndervig ligger det hyggelige feriehus på P. Snejkers Vej 20 – En sidegade til Holmsborgvej. Det er også her, I finder dette flotte murstenshus, som er et godt valg for dig, der elsker at være ude i naturen, når I holder ferie. Feriehuset er renoveret i 2023, har en dejlig terrasse og en flot pavillon, som forlænger udesæsonen. Sommerhuset råder over plads til 7 personer.

Pæn og stilfuld indretning med brændeovn

Alt i feriehuset fremstår pænt og velholdt, da det løbende er blevet opdateret. Senest i 2023, hvor bl.a. stuen og køkkenet har fået en udbedring og der er kommet nye gulve. Opholdsrummet er desuden udvidet lidt. Indretningen er holdt enkel, lys og med et personligt præg. Det skaber en dejlig, hjemlig stemning i sommerhuset, som er perfekt til afslapning. Feriehuset råder over 7 sovepladser fordelt på 3 soverum. 2 af soverummene er udstyret med enkeltsenge, hvor det sidste værelse er indrettet med en dobbelt – og køjeseng i én.

Køkken, spiseplads og stue ligger i forlængelse af hinanden, hvilket betyder at I kan være sammen uanset om det gælder madlavning, hygge i sofaen med en god film, eller planlægning af ugens aktiviteter. I vintermånederne kan I tænde op i brændeovnen og nyde lyden af knitrende træ, der fylder rummet med varme. Efter en lang dag ude i den friske luft ved det skønne Vesterhav, er det oplagt at sætte sig i saunaen og få varmen tilbage i kroppen.

Skønne udeoaser og flot pavillon

Feriehuset på P Snejkers Vej 20 ligger i et dejligt, attraktivt ferieområde tæt ved Vesterhavet og midt i et utroligt flot klitlandskab. Udover beliggenheden i et naturskønt område byder sommerhuset også på et ganske særligt udemiljø, hvor der er gjort meget for at forlænge udesæsonen. Feriehuset har en dejlig overdækket terrasse og en flot pavillon, som gør, at I kan sidde ude allerede fra det tidlige forår og til langt ud på sæsonen. Der hører naturligvis havemøbler, liggestole og grill med til udearealet, så I kan nyde ferien i fulde drag.

Søndervig har meget at byde på

Sommerhuset ligger ikke langt fra badebyen Søndervig, som har meget at byde på. Her finder I et stort udvalg af spændende butikker, sjove aktiviteter for store og små samt caféer og restauranter for enhver smag og pengepung.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0227

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus, gut ausgestattet und gut isoliert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in diesem Haus sehr wohl gefühlt. Da wir Urlaub und Projektarbeit immer verbinden und entsprechend Platz benötigen, war dieses Haus für uns perfekt. Besonders zu erwähnen ist die Ausstattung der Küche. Wir kochen sehr gerne und haben alles gefunden was für Zubereitung und Verzehr nötig ist. Die Möblierung ist gemütlich und auch leicht sauber zu halten. Rundum zufriedenstellend!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus würde super renoviert und man merkt das Alter garnicht an vom Haus. Super endlage. Ein super lieber Nachbar der dort dauerhaft lebt. Perfekt für einen Hund da das Grundstück eingezäunt ist. Das einzige ist das man die Sauna verbessern sollte damit man einen Aufguss machen kann und der holzofen ist etwas klein aber ausreichend und wenn man weiss wie man ihn zu bedienen hat heizt er auch sehr gut.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.156
Renoveret / Byggeår:2023 / 1989

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...