Bo i første klitrække, centralt i Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 181, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0242
5 pers.
Antal personer
75 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun et stenkast fra det brusende Vesterhav finder du dette dejligt sommerhus. Huset ligger på Lodbergsvej ved Søndervig og ud til sidste klitrække, bare 75 meter før vandet. Her er der skabt en moderne base for idyllisk driverliv – uden forstyrrende elementer og i tæt kontakt med naturen.

Klassisk feriehus i første klitrække

Huset er et godt valg for familien, der gerne vil bo i et klassisk sommerhus få meter fra Vesterhavets brusende bølger. Huset ligger midt i et naturskønt område, og både inde og ude har du en helt unik udsigt til det bølgende klitlandskab. Her er der højt til himlen, et fantastisk lys og dejlig frisk luft.

Idyllisk driverliv i naturskønne omgivelser

Det fine feriehus er indrettet lyst og indbydende. Det store vinduesparti ved spiseområdet sender masser af lys ind i rummet og inviterer naturen indenfor i huset. Sommerhuset består af et lyst badeværelse, 4 soverum med 5 enkeltsenge og et stort opholdsrum, hvor køkken og stue flyder sammen. De lyse farver i indretningen får rummene til at virke større. Resultatet er en hjemlig atmosfære, som er indrettet til at være sammen. Mod syd er der i 2024 lavet terrasse med afskærmning, så der på denne måde er læ for nordvestvinden. Derudover har I rig mulighed for at nyde varmen fra solen i de skønne sommermåneder.

Sjov og leg ved stranden og i Søndervig

Som børnefamilie får I her de optimale rammer for en vellykket ferie med masser af muligheder. Stranden, der ligger tæt ved huset inviterer til lange gåture, friske dukkerter og afslapning. Samtidig ligger Søndervig i kort afstand fra huset. Her finder I et væld af sjove aktiviteter, butikker og spisesteder for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0242

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus in bester Lage, sauber und liebevoll eingerichtet. Es ist ausreichend Geschirr etc. vorhanden und der Kamin ist super. Das Haus ist gut isoliert und hält auch im März die Wärme sehr lange. Klasse ist auch der kleine Vorbau, der genug Platz für Jacken, Schuhe etc bietet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt in einer traumhaften Lage. Man kann innerhalb von 2 Minuten und Barfuß zum Strand laufen. Innerhalb von 5 Minuten ist man im Zentrum von Sondervig. Die Ausstattung im Haus lässt keine Wünsche übrig. Die Betten sind auch sehr bequem.

Der einzige Minuspunkt ist die Dusche. Leider nur ein fester Duschkopf. Was das duschen mit kleinen Kinder sehr erschwert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hatte für uns als 4-köpfige Familie für jede Gelegenheit die richtige Größe.
In der Küche fehlte nichts an Geräten und Geschirr.
Das Badezimmer war praktisch und funktional, aber eben kein Spa-Bereich, den wir weder erwartet haben noch benötigten.
Die Betten waren für alle bequem und führten zu erholsamen Schlaf.
Musikanlage + Fernseher + Internet war vorhanden = alles was man heutzutage auch im Urlaub benötigt war da.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2003 / 1973

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...