Lækkert lyst feriehus med sauna og udendørs spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Sand Holms Vej 10, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6042
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I Søndervigs dejlige ferieområde ligger dette skønne og helt klassiske træhus og venter på jer. Her er masser af highlights; en lys og lækker indretning, egen sauna, et udendørs spabad og en beliggenhed kun 450 meter fra stranden. Hvad mere kan man ønske sig?

Stilfuld indretning med egen sauna

På Sand Holms Vej 10 er der dømt feriestemning fra første øjeblik. Her bliver I budt varmt velkommen i de lækre omgivelser med stilfuld indretning og masser af lys fra de hvide vægge, store vinduespartier og ovenlysvinduer.

Huset er rigtig velindrettet, og her er både tænkt på det praktiske og på hyggen. I det åbne opholdsrum er det godt udstyrede køkken med opvaskemaskine integreret, og i midten af rummet står den klassiske brændeovn, der sørger for god varme og feriestemning, mens I slapper af på den store hjørnesofa med en friskbrygget kop kaffe.

Har I brug for lidt ekstra afslapning og selvforkælelse, er der fra badeværelset direkte adgang til husets egen sauna. Her kan I tanke nye kræfter efter en lang dag ude i den friske havluft eller få varmen igen efter en gåtur i det frostklare vinterlandskab.

Stor træterrasse og udendørs spa

Fra stuen kommer I ud på den store træterrasse, der næsten fortsætter hele huset rundt. Her er der flere små hyggekroge og gode havemøbler, hvor I kan nyde de varme solskinsdage. Med afskærmningen får I god læ, selv på de blæsende dage.

På terrassen finder I desuden et af husets ekstra highlights, den store udespa til 5 personer. Her kan I året rundt gøre ferien lidt ekstra luksuriøs med en varm badetur under åben himmel.

Huset ligger kun 450 meter fra stranden, så både store og små kan gå strækningen, når der skal laves en strandudflugt. Også Søndervigs hyggelige centrum ligger kun en rask gåtur væk, og her er der også masser af underholdning for alle aldre.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.999
Renoveret / Byggeår:2013 / 1986

Køkken:

Fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...