Nyt fantastisk luksushus med spa og sauna

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 293, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6439
8 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På en kæmpe klitgrund på Lodbergsvej 293 direkte ud mod havet ligger dette spritnye fantastiske luksushus klar til jeres uforglemmelige ferie ved Vestkysten. Her er det perfekte sted til at flygte fra hverdagens stress og lad Vesterhavet rense sjælen, perfekt til afslapning og til lange skønne gåture med hunden langs den fantastiske strand. Huset har både sauna og aktivitetsrum med billard- og bordtennisbord.

Saunahus direkte ved havet

Dette skønne ikke-rygerhus er skabt til fællesskab, afslapning og hygge. Med god plads til 8 personer og familiens hund er det et skønt hus til den store familie eller vennepar, som ønsker en hyggelig ferie sammen tæt på havet.

Især på køligere dage, når vestvinden suser udenfor og sender bølgebrus i luften, er det rent luksus at tænde op i husets sauna og nyde at kunne slappe af og forkæle sig selv med ro og varme. Eller tænde op for gasgrillen og nyde et dejligt måltd mad på terrassen. 

3 badeværelser, aktivitetsrum og moderne faciliteter

På Lodbjergsvej 293 er der tænkt på alt og ikke sparet på noget. Med varmepumpe, gulvvarme og brændeovn har I garanteret et skønt indeklima. I det moderne godt indrettede køkken med induktionskomfur kan I sammen tilberede lækre måltider og de 3 badeværelser sørger for harmoniske morgener. Selvfølgeligt er huset udstyret med diverse hvidevarer, så man nemt kan få de praktiske opgaver af vejen.

Der er sørget for underholdning i form af et aktivitetsrum med dart, billard- og bordtennisbord, og huset har også et ekstra tv.

Tæt på mange spændende aktiviteter

Feriehuset ligger centralt i forhold til masser af aktivitetstilbud. Feriebyen Søndervig ligger lidt sydligt og i kort afstand fra huset ligger Holmsland Klit Golf, som byder på attraktive baner for golfentusiasten. I Søndervig, Hvide Sande eller Ringkøbing er der rig mulighed for shopping, lystfiskeri, badning og gode restauranter.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:204 / 26.389
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...