Nyt fantastisk luksushus med sauna i første klitrække

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon
Lodbergsvej 293, Søndervig - Søg på husnr. i6439

På en kæmpe klitgrund direkte ud mod havet ligger dette spritnye fantastiske luksushus klar til jeres uforglemmelige ferie ved Vestkysten. Her er det perfekte sted til at flygte fra hverdagens stress og lad Vesterhavet rense sjælen, perfekt til afslapning og til lange skønne gåture med hunden langs den fantastiske strand. Huset har både sauna og aktivitetsrum med bordtennis.

Saunahus direkte ved havet

Dette skønne ikke-rygerhus er skabt til fællesskab, afslapning og hygge. Med god plads til 8 personer og familiens hund er det et skønt hus til den store familie eller vennepar, som ønsker en hyggelig ferie sammen tæt på havet.

Især på køligere dage, når vestvinden suser udenfor og sender bølgebrus i luften, er det rent luksus at tænde op i husets sauna og nyde at kunne slappe af og forkæle sig selv med ro og varme.

3 badeværelser, aktivitetsrum og moderne faciliteter

På Lodbjergsvej 293 er der tænkt på alt og ikke sparet på noget. Med varmepumpe, gulvvarme og brændeovn har I garanteret et skønt indeklima. I det moderne godt indrettede køkken med induktionskomfur kan I sammen tilberede lækre måltider og de 3 badeværelser sørger for harmoniske morgener. Selvfølgeligt er huset udstyret med diverse hvidevarer, så man nemt kan få de praktiske opgaver af vejen.

Der er sørget for underholdning i form af et aktivitetsrum med bordtennisbord, og huset har også et ekstra tv.

Tæt på mange spændende aktiviteter

Feriehuset ligger centralt i forhold til masser af aktivitetstilbud. Feriebyen Søndervig ligger lidt sydligt og i kort afstand fra huset ligger Holmsland Klit Golf, som byder på attraktive baner for golfentusiasten. I Søndervig, Hvide Sande eller Ringkøbing er der rig mulighed for shopping, lystfiskeri, badning og gode restauranter.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:204 / 26.389
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...