Lækkert totalrenoveret feriehus med sauna, udespa og fjordudsigt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 215, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6481
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 150 meter fra Vesterhavet ligger denne perle af et feriehus og venter på jer. Det femstjernede feriehus har i 2019 fået en totalrenovering, og indretningen byder på lyse og lækre materialer, flere lukkede terrasser med wellness – nyd en tur i den udendørs spa og i saunahuset. Beliggenheden er desuden helt fantastisk; ugenert og med både havkig og udsigt over Ringkøbing Fjord og Søndervig.

Femstjernet ferie i lækre og lyse omgivelser med sauna

Det stilfulde, 125 kvadratmeter store hus på Lodbergsvej 215 sætter rammerne for en luksuriøs ferie i de lækreste omgivelser. Det er nemt at se, at huset i 2019 er blevet totalrenoveret, og den lyse og stilrene indretning rammer plet og sætter den helt rigtige feriestemning fra start af.

Store vinduer åbner det rummelige feriehjem endnu mere op og lukker den smukke natur indenfor, så I ligegyldigt vind og vejr kan nyde det unikke klitlandskab og den fantastiske udsigt.

Feriehuset har flere lækre highlights. Den gennemførte indretning omfatter alt lige fra den klassiske brændeovn til det moderne interiøer og jeres helt egen sauna, som helt sikkert bliver et hit hele året rundt.

Udeliv med lukkede terrasser, spa, saunahus og unik beliggenhed

Med til huset hører flere lækre terrasser, som er lukket af, så børnene ikke stikker af og begynder at udforske området selv. Både havemøbler, liggestole og grill står klar til at give jer de skønneste feriestunder i den varme sommersol.Også i den kolde årstid er der grund til at søge ud og tilbringe tid på terrassen: Her har I nemligt jeres helt egen wellness-oase med både udendørs spa og et super lækkert saunahus!

På Lodbergsvej 215 får I en fantastisk og helt unik beliggenhed. Feriehuset ligger ganske ugenert, og I har både havkig, fjordudsigt og udsigt over Søndervigs flotte ferieområde. Lige meget om der er høj sol og sommer, blæst og efterår eller sne og frostklare vinterdage, har I et helt exceptionelt udsyn her.

Både stranden og Søndervigs centrum ligger kun et stenkast væk. På få minutter når I både vandkanten og den hvide sandstrand og den charmerende bymidte, hvor masser af butikker, små caféer og lækre restauranter står klar med dagens underholdning.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6481

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben in diesem Ferienhaus einen sehr entspannten Urlaub verbracht. Besonders schön war der Ausblick wenn man im Whirlpool gesessen hat, mit Blick auf die Dünen, herrlich, richtig zum entspannen. Der Weg zum Strand und in die Stadt sehr kurz und trotzdem auch für sich …. Ich kann dieses Haus nur empfehlen. Die Betten waren auch prima. Ein gelungener Urlaub…

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat alles was man sich Wünscht.
– Bequeme Betten
– in jedem Raum ein Fernseher
– gutes W-Lan
– tolles offenes Wohnflair
– tolle Küche(Kühlschrank)
– Deutsche Programme (alle)
wir würden sicherlich wieder kommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr sauberes Haus mit einer tollen Aussicht und schöne Lage. Die Betten sind Top.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 1.047
Renoveret / Byggeår:2019 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...