Charmerende sommerhus med fantastisk beliggenhed og havudsigt

4
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 305, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6495
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende sommerhus på toppen af klitterne er blandt Søndervigs allerførste. Det har i 2018 gennemgået en totalrenovering, og den gennemførte sommerhusstil oser af charme og nostalgi. Der er både havudsigt og udsigt over Søndervig fra grunden, og både stranden og byen ligger få minutters gang væk.

Totalrenoveret stråtagshus i gennemført sommerhusstil

Det gule stråtagshus på Lodbergsvej 305 rummer plads til 4 personer – og hunden er også hjerteligt velkommen. I 2018 gennemgik huset en totalrenovering, og det ses nemt på den fra top til tå gennemførte sommerhusstil, som på alle måder indfanger den klassiske ferieidyl og har en helt speciel nostalgi over sig med en blanding af gammelt og nyt.

Sommerhuset råder over to etager med sovepladser for oven og køkkenalrum, stue og badeværelse for neden. Stuen rummer masser af hyggelige siddekroge, og fra vinduerne ud mod vest kan I se helt ned til havet.

Køkkenet er veludstyret med blandt andet opvaskemaskine, og derudover er der vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset. En hurtig og stabil internetforbindelse sørger for, I kan være online på ferien, hvis I har lyst til det.

En af Søndervigs bedste beliggenheder med smuk udsigt

Det er ikke kun indvendigt, sommerhuset emmer af ferieidyl. Den fantastiske beliggenhed på en af Søndervigs højeste klittoppe med udsigt hele vejen rundt sætter prikken over i’et. På den nye terrasse kan I mod vest nyde havudsigten og mod sydøst se hele vejen ud over Søndervig og Ringkøbing Fjord.

Er det ikke nok at overvære det blå Vesterhav og de smukke solnedgange fra terrassen, er det blot 100 meter, der skiller jer fra stranden. Både store, små og firbenede feriegæster vil elske et besøg på stranden, der kan være alt fra aktivt til eventyrligt og ikke mindst romantisk.

Søndervigs centrum ligger kun 5 minutters gang væk, og de mange forretninger, gode spisesteder og lækre iscaféer vil uden tvivl gøre sommerhusferien endnu bedre!

Det siger vores gæster om sommerhuset i6495

D.
sagde , Rødding

Et super feriehus. Velholdt og lækkert.
Kan klart anbefales. Med den flotteste udsigtSoverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.355
Renoveret / Byggeår:2018 / 1929

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...