Centralt beliggende kvalitetshus med hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Lodbergsvej 275, Søndervig - Søg på husnr. i6501
Gæsterne siger: icon icon

Centralt beliggende kvalitetshus midt i Søndervig centrum, tæt på Vesterhavet. Huset er flot og lækkert indrettet og med mange spændende detaljer. Der er en dejlig udestue, en skøn udsigt fra stuen mod øst og så er der flotte terrasser omkring huset. Tilladt at medbringe 2 stk. hund.

Et spændende og centralt beliggende kvalitetshus i Søndervig

Her er muligheden for at holde ferie i et rigtigt spændende feriehus. Huset har en meget central beliggenhed i Søndervig centrum, kun 200 m fra Vesterhavet. Huset er løbende renoveret og fremstår yderst moderne, sammenholdt med en smagfuld indretning. Der er 4 værelser, hvoraf det ene har eget toilet. Husets badeværelse har spa og der er naturligvis gulvvarme. Husets udestue er skøn og kan benyttes året rundt.

Området byder på mange rekreationsmuligheder for familier med børn og hund

Når man rigtig har brug for ferie, væk fra hverdagens stress og jag, så er Søndervig på Holmsland Klit altid et godt valg. Traveture langs Vesterhavet med børn og hund er helse for krop og sjæl. Dette hus er så centralt beliggende, at bil ikke er nødvendig under opholdet, idet shopping, byens restauranter og havet alt sammen er tæt på. Omkring huset er der flotte terrasser, som er bygget flot ind i det kuperede terræn. Så man kan næsten altid finde både læ og sol.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6501

D.
sagde , Assens

Et vidunderligt familie ferie hus med mulighed for gæster. Huset er bygget i Jysk gammel stil kombineret med høj kvalitet i anvendelse af materialer. Huset er indrettet med mange hyggelige kroge om det er inde eller ude med god mulighed for aktiviteter og hygge.

D.
sagde , Fårvang

Det er et godt hus ligger perfekt ift. både by og strand, dejligt med udestue guld værd på denne årstid da den kan åbnes

D.
sagde , København S

Fint hus som vi godt kunne finde på at vende tilbage til, god beliggenhed med kort afstand til byen og stranden – perfekt for os som børnefamilie.
Eneste ting vi savnede var et sted man kunne sidde under halvtag udendørs
Vi var to familier med i alt 8 personer hvilket passede fint, dog skal man være opmærksom på at dette ene soveværelse er i et anneks.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:135 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2015 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, klinker og trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...