Strandnært sommerhus med spa og central beliggenhed i Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 275, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6501
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Pr. På en central beliggenhed i Søndervig ligger dette skønne feriehus. Sommerhuset er flot og lækkert indrettet med mange spændende detaljer – blandt andet en lækker spa, der forkæler med masser af afslapning. Det strandnære sommerhus på Lodbergsvej 275 har desuden en dejlige udestue og flotte terrasser samt et saunahus, hvor I rigtigt kan få opåladet batterierne. Op til 2 hunde er også velkomne på jeres ferie i feriehuset.

Flot, hyggelig indretning – spa på badeværelse

Sommerhuset på Lodbergsvej 275 er løbende blevet moderniseret, senest i 2015, og det fremstår derfor yderst moderne. Her vil I opleve en smagfuld indretning og en skøn ferieatmosfære, som I vil føle jer godt tilpas i, så snart I træder indenfor.

Feriehuset er indrettet med 4 gode soveværelser, hvor I kan få jer en god nattesøvn og blive klar til de kommende feriedage. 2 af soveværelserne har en dobbeltseng hver, og de resterende 2 soveværelser er indrettet med 2 enkeltsenge hver. Ét af soveværelserne har desuden eget gæstetoilet.

Udover gæstetoilettet er der også et badeværelse i sommerhuset. På badeværelset kan I nyde godt af gulvvarmen, så I ikke fryser fødderne. Her finder I også den skønne spa, hvor I kan læne jer godt tilbage i det boblende vand og slappe helt af.

I det store alrum, hvor køkken, spiseplads og stue ligger i åben forbindelse, er rammerne sat for mange skønne feriestunder i godt selskab, hvor brændeovnen spreder dejlig varme og god stemning. Fra alrummet kan I også gå ud i den dejlige udestue, som I kan benytte året rundt.

Gode terrasser med havemøbler, liggestole og grill samt saunahus

Omkring feriehuset er der flere gode terrasser, hvor I kan tilbringe jeres feriedage. Der står både havemøbler og liggestole på terrassen, som I kan finde jer til rette i, når I skal nyde de varme feriedage i solen. Her finder I også et af husets highlights i form af at saunahus, som er placeret på terrassen. 

De lune ferieaftener kan I også tilbringe på terrassen, hvor I kan tænde op i grillen og stege nogle lækre bøffer, som I kan nyde med et godt glas vin til. Mens I sidder på terrassen, kan I høre lyden af bølgernes brusen i baggrunden.

Skønt område for store og små

Søndervig er et skønt område at holde ferie i for både store og små. Fra sommerhuset har I kun 200 meter til det skønne Vesterhav, og I kan nå dertil på kort tid til fods, når I trænger til en frisk dukkert eller en lang gåtur langs stranden.

Sommerhuset på Lodbergsvej 275 har en så central beliggenhed, at bil ikke er nødvendig under jeres ophold, da indkøb, shopping, byens restauranter og Vesterhavet alt sammen er tæt på og inden for gåafstand.

Pr. 1/1-23 bliver der opsat et vildmarksbad i sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6501

D.
sagde , Silkeborg

Utrolig lækkert luksus hus med alle faciliteter man kan ønske sig. Det er bestemt ikke sidste gang vi vil leje huset.Tæt på stranden og smuk udsigt fra huset. Mange lækre hyggekroge omkring huset

D.
sagde , Thisted

Dejligt, velindrettet og veludstyret sommerhus med gode terrasser med gode muligheder for læ og sol.

D.
sagde , Esbjerg v

Et fint sommerhus, tæt på alting, by og strand dejlig indrettet med mange muligheder for at finde læ omkring husetSoverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2021 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...