Strandnært sommerhus med vildmarksbad og saunahus i Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 275, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6501
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
5 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en central beliggenhed i Søndervig ligger dette skønne feriehus. Sommerhuset er flot og lækkert indrettet med mange spændende detaljer – blandt andet en lækker spa indenfor samt et vildmarksbad udenfor. Det strandnære sommerhus på Lodbergsvej 275 har desuden en dejlig udestue og flotte terrasser samt et saunahus, hvor I rigtigt kan få ladet batterierne. Op til 2 hunde er også velkomne på jeres ferie i feriehuset.

Flot, hyggelig indretning – spa på badeværelse

Sommerhuset på Lodbergsvej 275 er løbende blevet moderniseret7renoveret, senest i 2023, med nye badeværelser og ny udestue, og det fremstår derfor yderst moderne. Her vil I opleve en smagfuld indretning og en skøn ferieatmosfære, som I vil føle jer godt tilpas i, så snart I træder indenfor.

Feriehuset er indrettet med 4 gode soveværelser, hvor I kan få jer en god nattesøvn og blive klar til de kommende feriedage. 2 af soveværelserne har en dobbeltseng hver, og de resterende 2 soveværelser er indrettet med 2 enkeltsenge hver. 

Sommerhuset rummer 2 badeværelser og et gæstetoilet. På badeværelset kan I nyde godt af gulvvarmen, så I ikke fryser om fødderne. Et af husets highlights er det elektriske vildmarksbad og saunahuset. Her kan I rigtig koble af og få slappet af. Dog må vildmarksbadet kun benyttes i perioden fra den 1. april – 31. oktober.

I det store alrum, hvor køkken, spiseplads og stue ligger i åben forbindelse, er rammerne sat for mange skønne feriestunder i godt selskab, hvor brændeovnen spreder dejlig varme og god stemning. Fra alrummet kan I også gå ud i den dejlige udestue, som I kan benytte året rundt.

Gode terrasser med havemøbler, liggestole, grill, vildmarksbad og saunahus

Omkring feriehuset er der flere gode terrasser, hvor I kan tilbringe jeres feriedage. Der står både havemøbler og liggestole på terrassen, som I kan finde jer til rette i, når I skal nyde de varme feriedage i solen. Her finder I også et af husets highlights i form af at saunahus, som er placeret på terrassen. 

De lune ferieaftener kan I også tilbringe på terrassen, hvor I kan tænde op i grillen og stege nogle lækre bøffer, som I kan nyde med et godt glas vin til. Mens I sidder på terrassen, kan I høre lyden af bølgernes brusen i baggrunden. Ude på terrassen finder I også det elektriske vildmarksbad. her kan I sidde og slappe af, mens I lader tankerne flyde. 

Skønt område for store og små

Søndervig er et skønt område at holde ferie i for både store og små. Fra sommerhuset har I kun 200 meter til det skønne Vesterhav, og I kan nå dertil på kort tid til fods, når I trænger til en frisk dukkert eller en lang gåtur langs stranden.

Sommerhuset på Lodbergsvej 275 har en så central beliggenhed, at bil ikke er nødvendig under jeres ophold, da indkøb, shopping, byens restauranter og Vesterhavet alt sammen er tæt på og inden for gåafstand.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6501

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus. Alles tip top gepflegt und bestens ausgestattet. Bei Ankunft eine Aufmerksamkeit und Kärtchen vom Eigentümer. Das wahr ein schöner Empfang.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war genauso wie es in der Beschreibung stand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr zentral, aber trotzdem ruhig. Kurzer Weg zum Strand. Gemütliche eingerichtet.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2023 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Indhegnet Grund, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...