Centralt beliggende kvalitetshus med hund tilladt

5
3018
Lodbergsvej 275, Søndervig - Søg på husnr. i6501
Gæsterne siger:

Centralt beliggende kvalitetshus midt i Søndervig centrum, tæt på Vesterhavet. Huset er flot og lækkert indrettet og med mange spændende detaljer. Der er en dejlig udestue, en skøn udsigt fra stuen mod øst og så er der flotte terrasser omkring huset. Tilladt at medbringe 2 stk. hund.

Et spændende og centralt beliggende kvalitetshus i Søndervig

Her er muligheden for at holde ferie i et rigtigt spændende feriehus. Huset har en meget central beliggenhed i Søndervig centrum, kun 200 m fra Vesterhavet. Huset er løbende renoveret og fremstår yderst moderne, sammenholdt med en smagfuld indretning. Der er 4 værelser, hvoraf det ene har eget toilet. Husets badeværelse har spa og der er naturligvis gulvvarme. Husets udestue er skøn og kan benyttes året rundt.

Området byder på mange rekreationsmuligheder for familier med børn og hund

Når man rigtig har brug for ferie, væk fra hverdagens stress og jag, så er Søndervig på Holmsland Klit altid et godt valg. Traveture langs Vesterhavet med børn og hund er helse for krop og sjæl. Dette hus er så centralt beliggende, at bil ikke er nødvendig under opholdet, idet shopping, byens restauranter og havet alt sammen er tæt på. Omkring huset er der flotte terrasser, som er bygget flot ind i det kuperede terræn. Så man kan næsten altid finde både læ og sol.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6501

D.
sagde , Nordborg

Et hyggeligt og charmerende sommerhus.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:135 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2015 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, klinker og trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...