Charmerende feriehus tæt på klitlandskab og ferieby

3.5
icon
icon
icon
icon

Sand Holms Vej 88, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6528
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Velholdt og charmerende feriehus på en fredfyldt naturgrund tæt på den skønne ferieby Søndervig. Og fra stuen og terrassen har du udsigt til klitlandskabet. Feriehuset er perfekt for den mindre familie, som ønsker at være tæt på hav og by.

Et charmerende sommerhus med udsigt til klitlandskab

Feriehuset er hyggeligt indrettet, og det ligger på en skøn naturgrund med kun få minutters gang til Vesterhavet.

Der er 2 gode værelser og et velindrettet badeværelse.

Der er flere terrasser til huset, som følger huset rundt på 3 sider, så der kan næsten altid findes læ eller sol og den store terrasse er helt lukket, perfekt til familien med hund og små børn.

Her kan du nyde både fred og ro og samtidig være tæt på den skønne ferieby

Der er ikke mange feriehuse, hvor du kan slappe af i fred og ro midt i den smukke og storslåede natur og samtidig være tæt på den hyggelige ferieby Søndervig. I mange af året måneder er der masser af liv og puls, et godt udvalg af butikker og restauranter og et godt udvalg af aktiviteter. Både Hvide Sande og Ringkøbing er samtidigt begge et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6528

D.
sagde , Slagelse

Dejligt lyst og velholdt feriehus, lækkert interiør. Gode terrasser, der er altid et sted hvor der findes en lækrog.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2009 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...