Charmerende feriehus tæt på klitlandskab og ferieby

4
2768
Sand Holms Vej 88, Søndervig - Søg på husnr. i6528
Gæsterne siger:

Velholdt og charmerende feriehus på en fredfyldt naturgrund tæt på den skønne ferieby Søndervig. Og fra stuen og terrassen har du udsigt til klitlandskabet. Feriehuset er perfekt for den mindre familie, som ønsker at være tæt på hav og by.

Et charmerende sommerhus med udsigt til klitlandskab

Feriehuset er hyggeligt indrettet, og det ligger på en skøn naturgrund med kun få minutters gang til Vesterhavet.

Der er 2 gode værelser og et velindrettet badeværelse.

Der er flere terrasser til huset, som følger huset rundt på 3 sider, så der kan næsten altid findes læ eller sol og den store terrasse er helt lukket, perfekt til familien med hund og små børn.

Her kan du nyde både fred og ro og samtidig være tæt på den skønne ferieby

Der er ikke mange feriehuse, hvor du kan slappe af i fred og ro midt i den smukke og storslåede natur og samtidig være tæt på den hyggelige ferieby Søndervig. I mange af året måneder er der masser af liv og puls, et godt udvalg af butikker og restauranter og et godt udvalg af aktiviteter. Både Hvide Sande og Ringkøbing er samtidigt begge et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6528

D.
sagde , Danmark

Smagfuldt indrettet mht materialer og farver. God indretning trods sommerhusets størrelse. beliggenheden er god både hvad angår adgang til strand, indkøb og cykelmuligheder

D.
sagde , Danmark

Rigtig godt feriehus til den lille familie. Her er hvad man skal bruge. Fin beliggenhed tæt ved både stranden og Søndervig by.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2009 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, vaskemaskine, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...