Charmerende feriehus kun 250 meter fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Sand Holms Vej 88, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6528
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en dejlig ferie ved vesterhavet, så læs nærmere her! Her får I et velholdt og charmerende feriehus på en fredfyldt naturgrund tæt på den skønne ferieby Søndervig. Fra stuen og terrassen har man en skøn udsigt til klitlandskabet. Feriehuset er perfekt for den mindre familie eller venneparret, som ønsker at være tæt på både by og hav. Kommer I med el-bil er der også mulighed for at lade bilen op ved huset via ladekablet til OK standeren, der sidder ved indgangspartiet. 

Charmerende sommerhus med brændeovn

Feriehuset på Sand Holms Vej 88 er hyggeligt og venligt indrettet, og det ligger på en skøn naturgrund med kun få minutters gang til Vesterhavet. Somerhuset fordeler sig på 60 m2 og rummer fin plads til 4 personer, trods den mindre størrelse. Sommerhuset på Sand Holms Vej 88 fordeler sig på 2 soveværelser, hvoraf det ene har dobbeltseng og det andet 2 enkeltsenge. Derudover har huset et godt velindrettet badeværelse med vaskemaskine og gulvvarme. Opholdsstuen og køkkenet er i direkte forbindelse så alle kan følge med i madlavning og ferieplanlægningen. Her i stuen finder I også husets brændeovn, hvor I rigtigt kan slappe af foran de knitrende flammer med benene oppe. 

Delvis lukket terrasse og smuk udsigt

Somerhuset er omgivet af en delvist lukket træterasse, som går næsten hele vejen rundt om huset, hvilket er perfekt hvis I rejser med hund eller små børn. Her er god mulighed for at nyde solens stråler mens I kigger ud i rosenbuskene og sommerhusområdet. Der er både havemøbler og solsenge til fri afbenyttelse. Der er selvfølgelig også en grill til rådighed, så I kan grille et dejligt måltid mad her på terrassen. 

Fred og ro tæt på den skønne ferieby Søndervig

Der er ikke mange feriehuse, hvor I kan slappe af i fred og ro midt i den smukke og storslåede natur og samtidig være tæt på den hyggelige ferieby Søndervig. I mange af årets måneder er der masser af liv og puls, samt et godt udvalg af butikker, restauranter, caféer og masser af aktiviteter. Både Hvide Sande og Ringkøbing, som ligger i køreafstand er bestemt et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6528

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt lille hus, til 2 mennesker og en lille hund.
Huset ligger pragtfuldt og i stille omgivelser tæt på vandet.
Vi vil helt sikkert forsøge at leje netop dette hus igen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist optimal für zwei Personen mit Hund. Auch beim zweiten Besuch war es noch genauso schön wie beim ersten Mal. Wir hoffen, das wir nächstes Jahr wiederkommen können.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist in einem sehr guten Zustand, und liegt sehr zentral zu den Einkaufsmöglichkeiten. Und der super schöne Strand ist schnell zu erreichen. In großen und ganzen ist alles sehr schön!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2009 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...